Konačno!

Lucija Lugomer urnebesnim videom najavila veliku novost, a reakcije se ne stišavaju: "Čekam muža da te vrti tako!"

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: PR) +0 Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) Galerija

Lucija Lugomer najavila je sudjelovanje u showu "Ples sa zvijezdama", i to urnebesnim videom koji je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Našu popularnu plus-size manekenku Luciju Lugomer gledat ćemo u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" čemu se ona itekako veseli, a to je pokazala i videom na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer i Marko Šapina - 3 ''Mama bi bila ponosna'' Lucija Lugomer o ispadanju iz Plesa sa zvijezdama: ''Moja priča koliko god je tužna, ima i jedan dašak ljepote''

"S ponosom vam napokon mogu reći da ćemo se gledati preko malih ekrana!!! Plesu sa zvijezdama, stižem ti!" napisala je Lucija uz video koji je objavila pa dobro nasmijala svoje pratitelje i obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Legendice", "Ja već imam favorita", "Ma laaaaaažeš. Ajme jedva čekam ovo!!!", "Znači, vrh... Jedva čekam", "Ovo je zakon", "Opaa čestitam i ovo se ne propušta", "Čestitam i super najava", "Prejako", "Ti si genijalna, znaš? Jedva čekam gledati te", "Aaaaaa!!!!! Sad ću gledati 1000% Jedva čekam!!!!! Bravo Lucija!!!!", "Hhahaha, a predobra si ovdje", "Aaaaaa zaaakoooon, koja najava hahahhahahah, rikavam", "Daaaj ženo pa ti to bolje radiš čekam muža da te vrti tako", poručili su joj u komentarima.

Kao jedna od natjecateljica showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", Lucija će se publici uskoro predstaviti u potpuno drugačijem svjetlu i tome se jako veseli.

"Za mene ples znači prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa. Mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje, stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem", kazala je Lucija u razgovoru za DNEVNIK.HR.

Novo iskustvo donosi joj i nove izazove, ali spremna je suočiti se sa svima.

"Najviše se pribojavam plesova koji iziskuju najviše fizičke spreme i znanja, odnosno plesnog iskustva. Posebno bi istaknula paso doble. Stil plesa koji mi najbolje ide rekla bih da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'", priznaje, a uzda se i u svoje tajne adute.

"Moj tajni adut za daljnje natjecanje i nije baš tako tajan", govori kroz smijeh i dodaje: "Trudit ću se biti što koncentriranija i discipliniranija te svojim trudom pokazati i sebi i drugima koliko je ples predivan."

Sudjelovanje u showu vidi kao priliku za dobru zabavu, ali i stjecanje jednog lijepog životnog iskustva te novih znanja.

"Imam priliku učiti od najboljih stoga je za mene to jedan veliki kompliment. Od partnera očekujem te se nadam dobroj međusobnoj povezanosti na više razina, razumijevanju i, naravno, podršci. Vjerujem da će upravo tako i biti", optimistično je zaključila Lucija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) +4 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Legendarni glumac objavio rijetku fotografiju sa svojom djecom, za prizor za pamćenje zaslužna je njegova lijepa supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene