Simpatična priča

Lucija i Marko kliknuli su nakon četiri rečenice koje su razmijenili preko telefona: "Ne znam znaš li, ali mene ima"

Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Lucija Lugomer, Marko Šapina Franka Batelić zagrlila Luciju Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer i Marko Šapina - 1 Lucija Lugomer Lucija Lugomer i Marko Šapina - 6 +12 Lucija Lugomer i Marko Šapina - 5 Galerija

Lucija Lugomer i Marko Šapina drugi su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama", a u blic pitalici Nova buzz podijelili su svoje dogodovštine s proba i doživljaje s podija.

Lucija Lugomer i Marko Šapina napustili su show "Ples sa zvijezdama" u trećoj emisiji, a u blic pitalici Nova buzz podijelili su svoja iskustva.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 još je pod dojmom Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

"Hoćemo im ispričati onaj prvi razgovor?", pitao je Marku na početku videa, a Lucija mu je dopustila.

"Rekla mi je: 'Bok, ja sam Lucija Lugomer, ne znam je li znaš, ali mene ima', na što sam joj ja odgovorio: 'Bez brige, ima i mene', i tako smo si kliknuli. Doslovno sam nakon četiri rečenice koje smo razmijenili preko telefona već znao da će to biti jako dobro iskustvo, i bilo je", ispričao je Marko.

"Marko me, u biti, nije previše iznenadio zato što, prije nego što smo postali plesni partneri izazivala sam svoje želje i sve su se ispunile", priznala je Lucija za koju je Marko imao još riječi hvale.

"Lucija je kao mala pandorina kutija, otvorite je i doznate da može sjesti u špagu, može se izvinut unazad, i samo vadite informacije i dobivate neiscrpan izvor informacija za slaganje koreografije", ispričao je.

Nju je zanimalo znači li to da je i on imao predrasude.

"Ne, nego ne očekuješ od nekog tko je došao na prvi plesni sat da može to sve što je Lucija mogla", kazao je Marko.

"Osim Marka, i ja sam bila začuđena svojim sposobnostima", dodala je Lugomer.

Oboje su se složili da su jako zadovoljni komentarima žirija i da im je na probama im je bilo zabavno te da će ovo pamtiti kao prekrasno iskustvo.

"Za mene je najbitnije da sam pobijedila samu sebe, jer sam bila pozvana na druge showove, ali nisam otišla. Zatim što smo razbili predrasude i što Marko ostaje, i jednog dana ćemo Leonu pričat kako je bilo", zaključila je Lucija.

Što su još ispričali Marko i Lucija, pogledajte u videu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Nekad i sad Omiljena slatkica podigla majicu pa pokazala rezultate drastičnog gubitka kilograma, i dalje su svi u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene