To se zove volja

Omiljena slatkica podigla majicu pa pokazala rezultate drastičnog gubitka kilograma, i dalje su svi u nevjerici!

Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Rebel Wilson snimljena je u šetnji u Los Angelesu nakon drastičnog gubitka kilograma, zbog čega joj se svi dive i ne vjeruju da je uspjela u svojem naumu.

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson izgubila je nevjerojatnih 35 kilograma nakon što je 2020. godine donijela odluku o zdravijem i kvalitetnijem načinu života.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

41-godišnja Rebel zbog toga ne prestaje plijeniti pozornost gdje god da se pojavi, pa makar to bila šetnja ili trčanje Griffith Parkom u Los Angelesu, gdje su je snimili paparazzi. Na sebi je nosila pripijene sportske tajice i sportski grudnjak, a čini se da joj je bilo poprilično vruće pa je majicu napola skinula i pokazala rezultate drastičnog gubitka kilograma.

Nedavno je u jednom intervjuu otkrila kako je tajna njezine vitke figure upravo šetnja, a ne sati provedeni u teretani na spravama. Liječnik kod kojeg je išla prije dijete i treninga rekao joj je da krene šetati jer je to najbolji način za skinuti nakupljene kilograme, prenosi Daily Mail.

"Rebel, samo šetaj. To ne moraju biti naporni treninzi, ne treba biti previše intenzivno, samo da je konstantno šetanje po sat vremena dnevno. Tako mi je liječnik savjetovao i toga sam se držala", ispričala je simpatična glumica.

Simpatična Australka karijeru je izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", a na račun svojeg izgleda i nevjerojatne transformacije posljednjih mjeseci dobiva samo komplimente.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene