"Ma šališ se!"

Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput se na Instagramu pohvalila novim Bloomovim fotografijama, na kojima on uživa u prvim proljetnim danima.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov su proteklog vikenda proslavili prvi rođendan i krštenje svog sina Blooma, koji već uživa i u prvim proljetnim danima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Naime, Maja je na profilu na Instagramu objavila nekoliko Bloomovih fotografija na kojima vozi minijaturnu vespu ulicom, a koje su, naravno, oduševile njezine obožavatelje.

"Dan je kao stvoren za laganu vožnju. Curke, jel netko za đir?" napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Presladak je", "Može li slađe", "Šališ se, kakav frajer", "Frajer. Baš mu paše repić", "Koji kralj", "Medeni", "Slatkiš", "Ajme, kako je sladak", "Vrh", "Stvarno je dijete kao iz magazina", "Bože, slatkoće", "Med medeni", zaključili su Majini obožavatelji.

Maja je na Instagramu nedavno podijelila fotografije s krštenja, na kojima je otkrila i da je kao sinovu krsnu kumu odabrala svoju blisku prijateljicu i dugogodišnju menadžericu Katarinu Kolar.

"Sveto Krštenje, Bloom Tatarinov, 19.03.2022.", napisala je Šuput u opisu fotki na kojima je Bloom ponovno ukrao svu pozornost.

Nakon obreda u crkvi Bloom je s roditeljima slavio u jednom zagrebačkom restoranu koji je bio ispunjen balonima i medvjedićima, a uz krštenje su proslavili i njegov prvi rođendan, koji je bio 17. ožujka.

Maja je imala ispunjen vikend jer je u nedjelju navečer i uživo vodila show "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je voditeljski kolega glumac Igor Mešin.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +9 Pedro Soltz, Valentina Walme Nekad i sad Ovaj dječak danas je hrvatski zet koji slovi kao jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a u braku je s prekrasnom Hrvaticom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey (Foto: Getty images) Halsey (Foto: Getty images) Halsey Halsey (Foto: Getty Images) +11 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Grudi je prekrila tek blještavim trakicama, a ostatak outfita teško je uopće opisati: ''Vrištim, ti si ikona!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene