Pao je i sočan poljubac!

Livaja je dobio nagradu, ali njegova Iris ukrala je sve poglede u pomno osmišljenoj kombinaciji!

Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić Milan Sabic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 2 +21 Iris i Marko Livaja - 3 Galerija

Marko Livaja i Iris Rajčić gostovali su u 20. akciji ''Kapetani biraju'', evo što je Marko osvojio.

Naš reprezentativac Marko Livaja i njegova supruga Iris Rajčić nisu skrivali emocije u javnosti.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Gostovali su u 20. akciji ''Kapetani biraju'', koju tradicionalno provodi T-portal. Marko je osvojio nagradu za najboljeg strijelca HNL-a 2022. godine te s ponosom držao zlatnu loptu u rukama. 

Iris je ponovno pokazala kako je ona njegova vjerna podrška, a na fotografijama osim što su pozirali radosni, nisu mogli odoljeti te je uslijedio sočan poljubac.

Za tu prigodu Rajčić je odjenula smeđu svilenu haljinu s bijelim detaljima te je na to kombinirala bijeli sako. Crne kaubojke i lagani make-up dodatno su začinili cjelokupni modni izričaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)

Marko je pozirao u crnim hlačama, smeđoj duksi preko koje je nosio smeđi kratki kaput, a na nogama je imao smeđe brušene čizmice.

Inače, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju 2022. godine u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a prije toga bili su osam godina u vezi i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 +4 Dario Zurovec Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje u ulozi u kakvoj ga sigurno niste očekivali vidjeti, tražio je čak i ženino dopuštenje, a evo kako je ona reagirala!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner - 3 Kevin Costner - 2 Kevin Costner - 1 Kevin Costner (Foto: AFP) +6 Kevin Costner (Foto: AFP) Nekad i sad Miljenik žena i u sedmom desetljeću mami uzdahe, a zbog straha zamalo se nije oženio ljepoticom s kojom se rijetko pojavljuje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene