I dalje ima ono nešto

Miljenik žena i u sedmom desetljeću mami uzdahe, a zbog straha zamalo se nije oženio ljepoticom s kojom se rijetko pojavljuje

Kevin Costner - 3 Kevin Costner - 3 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner - 3 Kevin Costner - 2 Kevin Costner - 1 Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) +0 Kevin Costner (Foto: AFP) Galerija

Kevin Costner proslavio je 68. rođendan, a tim se povodom oglasio i na društvenim mrežama.

Oscarom nagrađeni glumac Kevin Costner podijelio je slatku poruku s gotovo milijun pratitelja na Instagramu, i to povodom 68. rođendana koji je proslavio.

Pogledaj i ovo Kevin Costner Slomljena srca Kevin Costner razvodi se od lijepe supruge Christine, zna se i što im je presudilo nakon 18 godina braka!

Miljenik žena podijelio je fotografiju i osvrnuo se na starenje, čime je izazvao lavinu komentara.

"Ne vjerujte onome što govore o starenju. Svaka godina koja prolazi je dar, a s vremenom postaje sve bolje i bolje. Hvala vam na rođendanskim željama", napisao je Kevin uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kevin Costner & Modern West (@kevincostnermodernwest)

Iako nije otkrio kako je proslavio svoj dan, glumac se najvjerojatnije družio sa suprugom Christine i njihovim sinovima 15-godišnjim Caydenom i 13-godišnjim Hayesom te 12-godišnjom kćeri Grace. Uz svoje i Christineino troje djece, s bivšom suprugom Cindy Costner ima 38-godišnju kćer Annie, 36-godišnju kćer Lily i 34-godišnjeg sina Joea, dok 26-godišnjeg sina Liama ​dijeli s bivšom Bridget Rooney.

Kevin je krajem prošle godine u jednom od intervjua izjavio kako je on obični obiteljski čovjek i da voli svoju očinsku ulogu

"Kad ne snimam filmove, živim normalno sa svojom ženom, vozim djecu na njihove aktivnosti ili ih čekam da izađu s zabave. Samo vrtim palčeve. Ljudi imaju krivu predodžbu o tome kako funkcionira moj život", rekao je za People.

Dodao je i da još uvijek pokušava shvatiti roditeljstvo, kao i svaki drugi roditelj.

"Morate se spustiti na zemlju i igrati s njima, i učite ih da budu neovisni, a ono tužno u vezi s tim je da oni to postaju. Ja sam kao i svaki drugi roditelj, pokušavam to shvatiti", zaključio je.

Kevin i Christine upoznali su se 80-ih, ali je trebalo nekoliko godina prije nego što je njihova veza prerasla u nešto više. Godine 1999. ponovno su im se ukrstili putevi prije nego što su službeno počeli izlaziti, a nakon četiri godine zajedno par je nakratko i prekinuo vezu.

''Strah me spriječio da se oženim s Christine. Ona je željela dijete, ali ja sam se bojao da ne mogu biti dobar otac'', rekao je Costner za Closer Weekly u lipnju 2018., napominjući da je međutim uspio prebroditi svoje brige.

''Probudio sam se i pomislio: 'Hoću li izgubiti lijepu ženu koja je spremna biti uz mene do posljednjeg daha jer se bojim reći da djetetu?' To je sve što je trebalo. Ponekad naučiš da će ti ono čega se najviše bojiš spasiti život.''

U javnosti se rijetko pojavljuju, ali na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara glumac i supruga oduševili su outfitima. Kevin je dokazao kako i u ovim godinama izgleda sjajno u crnome odijelu i sa svojim zaštitnim znakom – crnim naočalama, dok je supruga sjajnu figuru uspjela pokazati u dugoj crno-sivoj haljini i s minimalističkim nakitom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor u seriji Dva i pol muškarca Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 +15 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Zanimljivosti Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene