Godine su samo broj

Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor u seriji Dva i pol muškarca Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) +9 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 3 Galerija

Holland Taylor i Sarah Paulson zajedno su od 2015. godine i čini se da su zaljubljene baš kao na početku veze.

Američka glumica Holland Taylor sve je osvojila u seriji "Dva i pol muškarca", u kojoj je glumila majku odnosno baku glavnih likova, a u privatnom je životu osvojila srce čak 32 godine mlađe partnerice i kolegice Sarah Paulson.

Pogledaj i ovo Sarah Paulson i Holland Taylor Zaljubljene do ušiju I prije 32 godine starije partnerice ljubila je žene, ali često ističe kako je ona najljepša koju je ikada vidjela!

80-godišnja Holland i 48-godišnja Sarah zaljubile su se 2015. godine, deset godina nakon što su se upoznale na jednoj večeri, no tek su kasnije stupile u kontakt preko Twittera kada je Holland poslala Sari poruku. Sarah često u intervjuima ističe kako je Holland najljepša žena koju je ikada vidjela, unatoč velikoj razlici u godinama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson)

"Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland voljela starije žene.

Od 2004. do 2009. godine bila je u vezi sa 61-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme. Prije starijih glumica Sarah je hodala s muškarcima, a čak je bila i zaručena za kolegu Tracyja Lettsa.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nina Badrić Sanja Doležal +20 Sanja Doležal Nekad i sad Sjećate li se zaštitnog znaka Sanje Doležal iz 2000-ih? Danas ga se odrekla, a mnogi se slažu da nikada nije izgledala bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene