Zaljubljene do ušiju

I prije 32 godine starije partnerice ljubila je žene, ali često ističe kako je ona najljepša koju je ikada vidjela!

Sarah Paulson i Holland Taylor Sarah Paulson i Holland Taylor Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson i Holland Taylor - 3 Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 3 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) +5 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Galerija

Sarah Paulson i Holland Taylor snimljene su u romantičnoj šetnji u Malibuu gdje nikako nisu mogle izbjeći dežurne paparazze.

Američka glumica Sarah Paulson i njezina dugogodišnja partnerica, također slavna glumica Holland Taylor uživale su u šetnji plažom sa svoja dva psa u Malibuu, a tamo su ih primijetili i dežurni paparazzi.

Pogledaj i ovo Holland Taylor i Sarah Paulson Godine su samo broj Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

47-godišnja Sarah i 79-godišnja Holland šetale su u ležernim izdanjima i bez šminke, a od sunca su se zaštitile šiltericama. Iako nesređene nikako nisu uspjele proći nezapaženo, a sudeći prema izrazima lica baš im i nije bilo drago kada su ugledale objektive u svojoj blizini.

Glumice su se zaljubile 2015. godine, deset godina nakon što su se upoznale na jednoj večeri, no tek su kasnije stupile u kontakt preko Twittera kada je Holland poslala Sari poruku. Sarah često u intervjuima ističe kako je Holland najljepša žena koju je ikada vidjela, unatoč velikoj razlici u godinama.

"Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland voljela starije žene.

Od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme. Prije starijih glumica Sarah je hodala s muškarcima, a čak je bila i zaručena za kolegu Tracyja Lettsa.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Celebrity Nema tko se nije zagledao u raskošni dekolte Nives Celzijus, grudi su joj u haljinu jedva stale

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene