pamtite li je ovakvu?

Sjećate li se zaštitnog znaka Sanje Doležal iz 2000-ih? Danas ga se odrekla, a mnogi se slažu da nikada nije izgledala bolje!

Sanja Doležal Sanja Doležal Vedran Peteh/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nina Badrić Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nenad Šarić Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal +14 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal dugi je niz godina imala kratku kosu, koja joj je bila i zaštitni znak, a na to su nas podsjetile njezine fotografije iz prošlosti.

Pjevačica i televizijska ličnost Sanja Doležal (59) na sceni je prisutna već dugi niz godina, tijekom kojih je rijetko mijenjala svoj imidž.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Od početka karijere vjerna je plavoj kosi, a godinama je imala kratku frizuru, koja joj je bila i zaštitni znak.

Na to su nas sada podsjetile njezine fotografije iz 2000-ih, koje možete pogledati u galeriji.

Posljednjih godina Sanja ima dugačku kosu i mnogi se slažu kako ju je ta frizura pomladila, a posebno oduševljenje izazvala je kada je skratila šiške.

"Kao curica!", "S godinama sve ljepša i ljepša", komentirali su tada njezini obožavatelji, koji je ispod svake nove fotke na Instagramu obasipaju komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

I sama nam je jednom prilikom priznala da se s godinama osjeća sve bolje te da smatra i kako se to odražava na njezinu izgledu.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće. Zapravo su boravak i veza s prirodom vrlo važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru, možda zbog toga čovjek izgleda ljepše, odmornije i mirnije. Što se toga tiče, sad se osjećam bolje nego prije pet godina", kazala nam je prije godinu dana, a tada je otkrila i kako održava liniju.

"Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. 1. na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj je jedini plan provoditi što više vremena u prirodi", ispričala je.

Sanju inače gledamo i u emisiji Nove TV IN magazin, u kulinarskoj rubrici, a pjevačica uvijek nađe vremena i za svoju pjevačku profesiju s kolegama iz bivšeg sastava Novi fosili, s kojima sada nastupa pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene