Legende!

Sanja Doležal uživala u prirodi, a odabirom društva izazvala je oduševljenje svih: "Koja ekipa, bravo!"

Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Silvestar Dragoje Šomi, Sanja Doležal i Vladimir Kočiš Zec Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal - 5 +8 Sanja Doležal - 4 Galerija

Sanja Doležal objavila je na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s Vladimirom Kočišem Zecom i Silvestrom Dragojem Šomijem, što je izazvalo oduševljenje njezinih obožavatelja.

Naša pjevačica Sanja Doležal vikend je odlučila provesti aktivno i na svježem zraku, u najboljem društvu, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal - 2 Baš je uživala Naša bivša eurovizijska predstavnica famu oko Dore izbjegla je na najdražem mjestu, a društvo joj je pravio dražesni prijatelj!

59-godišnja Sanja uživala je u lijepoj prirodi Žumberka, a u šetnji je bila s pjevačem grupe Neki to vole vruće Silvestrom Dragojem Šomijem i njegovom suprugom, kolegom iz Novih fosila Vladimirom Kočišem Zecom i njegovom suprugom Dinom Hadžiselimović te prijateljima koji nisu javno poznati.

"Negdje na brdu", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

"Vrhunska top ekipa", "Bravo", "Koja ekipa", "Prekrasno", "Lijepa planinarska ekipa", "Bravo, stare legende", "Odlično", komentari su koji su joj ostavili obožavatelji.

Sanja, zahvaljujući svojem mladolikom izgledu, dobiva brojne komplimente, posebno kada objavljuje fotografije na kojima pozira bez šminke.

"Kao curica", "Predivna si", "Zgodna", "Prezgodna ženo, a tek te okice", "Sanja, kao vino! Predivni ste", "Mala slatka curica", "Predivna moja curica", "Izgledate tako mladenački", neki su od komplimenata koje je dobila putem društvenih mreža.

Sanja je prošle ove godine u razgovoru za DNEVNIK.hr otkrila i koja je tajna njezina mladolikog izgleda, kojim izaziva čuđenje.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće, ali da, zapravo su boravak i veza s prirodom jako važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru i možda zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije i mirnije. Što se toga tiče, osjećam se sad bolje nego prije pet godina", otkrila je tada.

Sanju gledamo i u emisiji Nove TV IN magazin u kulinarskoj rubrici, a pjevačica uvijek nađe vremena i za svoju originalnu profesiju s kolegama iz bivšeg sastava Novi fosili, pa sad zajedno nastupaju pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 +29 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 7 Celebrity I s 38 godina ima tijelo kao u danima najveće slave! Pokazala je figuru u sićušnom bikiniju, a jedan adut posebno se isticao

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gina Lollobrigida - 16 Gina Lollobrigida - 15 Gina Lollobrigida - 14 Gina Lollobrigida - 13 +18 Gina Lollobrigida - 9 Celebrity Bila je jedna od najljepših glumica i međunarodni seks-simbol, a iz svijeta slave povukla se zbog svoje prve velike ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene