Stari kao vino!

Sanja Doležal objavila fotografiju bez imalo šminke i oduševila fanove: ''Pa kao curica, prezgodna ženo!''

Sanja Doležal Sanja Doležal Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 +11 Sanja Doležal - 4 Galerija

Sanja Doležal na društvenim mrežama otkrila je koliko voli jesen, a usput je pokazala i lice bez šminke.

Pjevačica i vrhunska kuharica Sanja Doležal podijelila je na svom Instagram profilu fotku na kojoj pozira ležeći među hrpom lišća bez imalo šminke na licu

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

"Na jastuku od lišća, predivna jesen", dodala je ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

U prvi plan pale su njezine prekrasne nebesko plave oči, ali i njezina mladolikost. Naime, Sanju su njezini obožavatelji nazvali curicom, te joj poručili da izgleda kao da uopće ne stari. 

Kolegica Neda Parmać uputila joj je emotikon srca, dok su ostali pratitelji pisali:

"Kao curica", "Predivna si", "Zgodna", "Prezgodna ženo, a tek te okice", "Sanja, kao vino! Predivni ste", "Mala slatka curica", "Predivna moja curica", "Izgledate tako mladenački".

Inače, Sanja je ranije ove godine u razgovoru za DNEVNIK.hr otkrila i koja je tajna njezina mladolikog izgleda kojim izaziva čuđenje.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće, ali da, zapravo boravak i veza sa prirodom je jako važna i pridonosi općem imunitetu i unutarnjem miru i možda zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije i mirnije. Što se toga tiče, osjećam se sad bolje nego prije pet godina", otkrila nam je tada.

Sanju gledamo i u emisiji Nove TV In magazin u kulinarskoj rubrici, a pjevačica uvijek nađe vremena i za svoju originalnu profesiju s kolegama iz bivšeg sastava Novi fosili pa sad zajedno nastupaju pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene