Kratko i jasno

Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

Irena Pecotić Irena Pecotić Facebook 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Galerija

Uskoro bivša supruga Marka Pecotića, Irena Pecotić, novom je fotografijom na Facebooku pokazala što misli o nevjeri supruga.

Hrvatska već danima bruji o vijestima iz Splita o razvodu pjevača Marka Pecotića i njegove supruge Irene Pecotić. Marko je svoju suprugu odlučio ostaviti zbog bliske suradnice Silvije Dvornik, a od vijesti je nastala prava drama.

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Irena se ni o čemu još nije oglasila, već je samo kratko za Slobodnu Dalmaciju izjavila da ništa ne želi komentirati.

A svojim postupkom na Facebooku sad je pokazala i da kreće dalje sa svojim životom. Dosad je za profilnu fotografiju imala fotografiju na kojoj se ona i njezin suprug Marko ljube u odjevnim kombinacijama iz spota za pjesmu ''Vrime nam je, jubavi''.

A Irena je sada postavila novu sliku profila, na kojoj pozira ona sama, nasmiješena na rivi dok su u pozadini more i jedrilica.

Marko s Irenom ima dvojicu sinova, Ivana i Andru, a uskoro bivši supružnici zbog njih će pokušati ostati u dobrim odnosima.

Ovakvome završetku nitko se nije mogao nadati jer je još prije tri mjeseca Irena na svojem profilu na Instagramu obilježila njihovu 17. godišnjicu braka videom uz koji je naglasila i da vjeruje u njihovu vječnu ljubav.

"Prije 17 godina i 1 dan sila je u autobus Zagreb-Split jedna studentica, a na svim kuferima u bunkeru vukla se i njena vjenčanica… svašta je tad bilo u toj mladoj glavi, pod srcem joj je kucalo još jedno srce, al znala je da je sritna i da će sutra reć uzimam svom cilom svitu... i onda i sutra i dogodine i zauvik i kad je lipo i kad je manje lipo znam ko mi srce čuva. Sretna godišnjica ljubavi", napisala je tada.
Irena, koja je po struci farmaceutkinja, ima otvoren profil na Instagramu, na kojem je često bilježila romantične trenutke sa suprugom.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na raznim događanjima i vjenčanjima.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +11 Sandra Bagarić Celebrity Zbog bujnih atributa naše operne dive promjena imidža pala je u drugi plan, ovako hrabar izrez ne viđa se često!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene