Drastična promjena!

Pecotić je donedavno imao 25 kila više, evo kako je tada izgledao, a velika podrška u transformaciji bila mu je supruga

Marko Pecotić Peco Marko Pecotić Peco In Magazin 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco - 2 Marko Pecotić Peco - 5 Marko Pecotić Peco - 10 Marko Pecotić Peco - 9 Marko Pecotić Peco - 3 Marko Pecotić Peco - 4 Marko Pecotić Peco - 1 Marko Pecotić Peco - 6 Marko Pecotić Peco - 7 Marko Pecotić Peco - 8 +18 Marko i Irena Pecotić - 1 Galerija

Marko Pecotć Peco uspješno se izborio s viškom kilograma koji su mu narušavali zdravlje, a velika podrška u transformaciji bila mu je uskoro bivša supruga Irena.

Pjevač Marko Pecotić Peco ovih se dana našao u fokusu javnosti jer je objavio da se razvodi od supruge Irene nakon 17 godina braka i to zbog druge žene.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić i Silvia Dvornik sretni i zaljubljeni Prvi službeni izlazak Marka Pecotića s novom djevojkom Silvijom Dvornik, više se ne moraju skrivati, a njihovi osmijesi sve govore!

No prije nego što su medijske stupce počele punile vijesti o njegovu ljubavnom životu, pisalo se o Pecinoj velikoj transformaciji nakon gubitka čak 25 kila.

Marko je dugo vodio problema s viškom kilograma koji su mu narušavali zdravlje.

"Dan bih započeo s nekoliko krafni, burekom ili pizzetama, a onda, od pet poslijepodne, početak tonske probe 'zalio' gemištom, koji bi se do kraja večeri neumorno izmjenjivao s jack colama", ispričao je jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

Otkrio je i kako se na promjenu životnih navika odlučio na Badnjak 2017. godine, kada je na vagi vidio da ima 111 kilograma. Odrekao se duhana, alkohola, mlijeka, kruha i šećera, te se okrenuo treninzima.

Velika podrška na putu do postizanja željenih rezultata bila mu je i supruga Irena, koja je s njim u veljači ove godine otrčala maraton u Splitu, a time se tada pohvalila i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Irena Pecotić (@irenapecotic)

Podsjetimo, Pecotić je iznenadio javnost objavom da se razvodi.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju, a otkrio je i da je razlog razvoda druga žena.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti", dodao je, te je kasnije otkrio i da je nova žena u njegovu životu Silvija Dvornik, koja već godinama pjeva prateći vokal u njegovu bendu.

Marko s uskoro bivšom suprugo Irenom ima dvojicu sinova, Ivana i Andru, a ovakvome završetku njihova braka nitko se nije mogao nadati jer je još prije tri mjeseca Irena na svojem profilu na Instagramu obilježila njihovu 17. godišnjicu videom uz koji je naglasila da vjeruje u njihovu vječnu ljubav.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Irena Pecotić (@irenapecotic)

Pecotić je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na vjenčanjima i raznim drugim događanjima. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +24 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +20 Britney Spears - 1 Celebrity Britney nastavlja šokirati: Objavila svoju potpuno golu fotografiju, a intimne dijelove nije se ni trudila sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene