Obiteljska prijateljica

Tko je nova odabranica splitskog pjevača, o kojoj svi pričaju? Družila se i bila bliska s njegovom suprugom, imaju čak i zajedničke fotografije

Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Irena Pecotić +19 Silvia Dvornik - 12 Galerija

Cijela Hrvatska bruji o novoj ljubavi Marka Pecotića, a ona je s njegovom suprugom bila vrlo bliska te su za njega skupa i navijale. S druge strane, Pecotićeva majka je u suzama otkako je skandal izašao na vidjelo.

Marko Pecotić Peco pomalo je iznenadio hrvatsku javnost priznanjem da nakon 16 godina raskida brak sa suprugom Irenom Pecotić zbog druge žene. Mnoge je odmah zanimalo tko je nova dama koja je osvojila njegovo srce, a mala kuloarska šuškanja obistinila su se te je Marko pokleknuo pred pritiskom javnosti i priznao da se radi o njegovoj suradnici Silviji Dvornik.

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

Silvia je već godinama Markov prateći vokal u bendu. Zajedno su na putovanjima, koncertima, ali i obiteljskim druženjima, pa ne čudi da su Silvia i njegova supruga bile zapravo jako bliske.

Dame su za pjevača zajedno i navijale te pozirale za fotografiju 2020. godine. Držeći veliki transparent s naslovom ''Run, Peco, run'', podržavale su Marka u trčanju na Splitskom maratonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Pecotić (@irenapecotic)

Silvija je, osim Markova pratećeg vokala, modna savjetnica u splitskom trgovačkom centru, a na njezinu profilu na Instagramu mogu se pronaći razne fotografije s Markom. I dok su svi mislili da su ove slike znak prijateljstva i suradnje, njima su ipak značile nešto više.

Slobodna Dalmacija Irenu je pokušala pitati za komentar, ali ona je samo kratko odgovorila: ''Iskreno, stvarno bih to preskočila!''

Slobodna piše i da je njegova obitelj u šoku te da majka briše suze otkako su u javnost izašle prve informacije o njezinu sinu.

Inače, zbog pritiska javnosti Marko i Silvia obrisali su i svoje profile na Instagramu samo kratko nakon što su se hrvatskim medijima proširile vijesti o razvodu braka, a dok se još nije ni znalo da je Silvia ta druga žena.

"Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno", kratko je potom potvrdio Pecotić za Slobodnu Dalmaciju nakon što je medij natuknuo kako se vjerojatno radi o njegovoj bliskoj suradnici. Dodao je i kako je objava unijela pomutnju i da trebaju odmak od javnosti.

''Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi...'' rekao je Marko za Slobodnu Dalmaciju jučer i priznao istinu.

Ova vijest došla je skroz nenadano jer je još prije tri mjeseca Irena na svojem profilu na Instagramu obilježila njihovu 17. godišnjicu braka videom uz koji je naglasila i da vjeruje u njihovu vječnu ljubav.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 1 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 2 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 4 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 5 +15 Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 6 Celebrity Tko bi joj uz ovakvo tijelo dao 55 godina? Inače uspješno bježi od paparazza, ali ovaj put joj to nije uspjelo!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbapera - 6 Digna Mbapera - 2 Digna Mbapera - 3 Digna Mbapera - 4 +15 Digna Mbapera - 5 Celebrity Prelijepa Digna tužnu životnu borbu vodila je sama sve do jednog trenutka: ''Pružio mi je podršku i ljubav koju nikad prije nisam osjetila''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene