I onda se sve promijenilo!

Prelijepa Digna tužnu životnu borbu vodila je sama sve do jednog trenutka: ''Pružio mi je podršku i ljubav koju nikad prije nisam osjetila''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbapera - 6 Digna Mbapera - 2 Digna Mbapera - 3 Digna Mbapera - 4 Digna Mbapera - 5 Digna Mbapera - 7 Digna Mbapera - 8 Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +9 Digna Mbepera Galerija

Digna Mbepera oduševila je žiri i publiku na audiciji ''Supertalenta'', a u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila je koliko joj pjevanje znači te gdje je upoznala svog supruga.

Predivna Digna Mbepera svojim je glasom, ali i stasom oduševila žiri i publiku ''Supertalenta'' na audicijama. Rodom je iz Tanzanije, živjela je u Njemačkoj, a u Hrvatskoj se osjeća kao kod kuće.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Hrvatsku publiku pogodila je svojom tužnom životnom pričom, a početak njezina života nakon punoljetnosti nije bio nimalo lak. Kad je imala tri godine, preminula joj je mama, a pod svoje okrilje uzela ju je teta. Uz tetinu djecu nikad se nije osjećala potpuno prihvaćenom, a kad je navršila 18 godina, teta ju je izbacila iz kuće, pa se Digna morala pobrinuti sama za sebe.

Sreću i utjehu pronašla je u pjevanju. Godinama je nastupala po ulicama, a kad je stigla na pozornicu ''Supertalenta'', Digna se iskreno rasplakala.

''Nisam imala za hranu, ništa nemaš. Bila sam mlada, cijeli život se borim sama, ali vjerujem u Boga, prošla sam svašta, mogla sam biti mrtva'', započela je svoju tužnu životnu priču Digna Mbepere i otkrila da je ovo prvi put da nastupa na ovako velikoj pozornici.

''Bila sam jako sretna i uzbuđena što sam na pozornici ''Supertalenta'', a posebno me oduševilo kako me hrvatska publika primila'', kratko je prokomentirala svoj nastup za DNEVNIK.hr.

Daljnjeg natjecanja Digna se ne boji, a iako se na početku predstavila kao emotivna duša, ova lijepa Afrikanka itekako je samouvjerena.

''Ne brinem za daljnji tijek natjecanja. Mirna sam i samouvjerena jer vjerujem da sam na dobrom mjestu da pokažem svoj talent'', rekla je.

Osoba koja ju je upoznala s Hrvatskom i dovela ju ovdje je njezin suprug, koji joj je velika podrška, a nas je zanimalo gdje ga je upoznala.

''Moj suprug i ja upoznali smo se u Njemačkoj dok sam ja bila na svojoj muzičkoj turneji. Pružio mi je podršku i ljubav koju nikada prije nisam osjetila'', priznala je emotivno.

Kroz život je živjela u tri države, ali kaže, Hrvatska za nju ima posebno značenje.

''Iz Tanzanije sam, živjela sam u Njemačkoj i Hrvatskoj, ali od te tri države Hrvatska je jedina gdje se osjećam kao kod kuće'', a već je u emisiji otkrila da je njezina hrvatska obitelj obožava, a svekrva ju je i nagovorila da se prijavi u show.

Hrvatskoj publici predstavila se pjesmom ''I will always love you'' legendarne Whitney Houston. Otkrila nam je i tko joj je uzor te bi li voljela jednog dana ostvariti karijeru poput Whitney.

''Uzori su mi Whitney i Celine Dion. Slušam ih još od svog djetinjstva i vjerujem da ću daleko stići svojim talentom. Rođena sam s time i sretna sam što to radim.''

Digna kaže da nema posebnu inspiraciju u pjevanju, već da je jednostavno rođena s tim, a glazba joj pruža mir.

''Volim pjevati zato što mi glazba pruža mir i utjehu kad god se osjećam usamljeno, a u glazbi sam već jako dugo te često pjevam.''

A kad ne pjeva, Digna uživa u obiteljskoj toplini, koju u svojem djetinjstvu nije imala.

''Svoje slobodno vrijeme volim provesti s obitelji, svojim suprugom i kćeri te našim prijateljima.''

U ostatku natjecanja Digna će uz ostale natjecatelje pokušati dogurati do finala, a kojeg će izvođača odabrati za ostatak natjecanja i hoće li to opet biti jedan od njezinih uzora, pogledajte u sljedećim epizodama ''Supertalenta''.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 2 Marko Pecotić Marko i Irena Pecotić - 8 +18 Marko i Irena Pecotić - 4 Celebrity Naš pjevač razvodi se od supruge zbog druge žene, a ona je nedavno još vjerovala da će zauvijek biti zajedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene