Tužna životna priča

Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbpera - 1 Digna Mbpera - 3 Digna Mbpera - 2 Digna Mbpera - 3 Digna Mbpera - 4 +1 Digna Mbpera - 5 Galerija

Digna Mbepere oduševila je žiri svojim pjevanjem, ali i snagom koju nosi poslije svega što je prošla u životu.

''Nisam imala za hranu, ništa nemaš. Bila sam mlada, cijeli život se borim sama, ali vjerujem u Boga, prošla sam svašta, mogla sam biti mrtva'', započela je svoju tužnu životnu priču Digna Mbepere i objasnila koji je razlog što se prijavila u show Supertalent.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''Kod njih je tiha misa...'' Šuput otkrila djelić atmosfere sa snimanja novog ''Supertalenta'' i pokazala poskrivećki što u pauzama radi muški dio ekipe!

''Napokon sam sretna, imam sina, u braku sam, svekrva mi je podrška. Ovdje sam zbog nje, rekla mi je da moram doći, ovdje sam da pokažem svijetu što mogu, ona me gurnula, ovo je najveća pozornica na kojoj sam ikad nastupala'', objasnila je Digna koja se rasplakala čim je stala na pozornicu i pred žiri. Njezin nastup sve je dirnuo.

''Osjećam tvoje emocije i snagu koju imaš, volio bih te opet čuti'', zaključio je Davor.

''Bilo je jako lijepo, umirujuće, jednostavno, i pored straha od svega svi smo osjetili tvoje emocije'', rekao je Fabijan. 

''Bilo je fantastično, ali zbilja bih te voljela vidjeti da se smiješ jer zaslužuješ biti sretna'', poručila joj je Maja. 

''Suze su u redu, nekad mogu izliječiti, imaš talent koji u ovom Supertalentu trebamo'', rekla joj je Martina, a žiri se složio da Digna zaslužuje prolaz u finale. 

Inače, Digna je rođena u Tanzaniji, a trenutno živi u Njemačkoj gdje je prije nekoliko godina upoznala svog muža koji je rodom iz Hrvatske. Mama joj je umrla kad je imala svega tri godine, a nema ni oca, pa ju je nakon smrti roditelja teta uzela pod svoje okrilje. No kada je Digna napunila 18 godina, teta ju je izbacila iz kuće, pa je neko vrijeme pjevala na ulici.

Iako ima sedmero braća i sestara, odmalena su svi razdvojeni, a počeli su se pronalaziti putem društvenih mreža tek kad su odrasli. Premda se prije osjećala usamljeno i tužno, sada misli da ju je život nagradio dobrom obitelji koju je dobila nakon udaje za supruga. Svekrva je jako dobra prema njoj i tretira ju kao vlastitu kćer. Digna bi voljela živjeti s mužem i sinom u Hrvatskoj. Hrvatsku smatra drugim domom.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +33 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se uvukla u pripijeni lateks, a onda se dogodila nezgoda, čak ni zlatne ruke Marka Grubnića nisu pomogle!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 3 +2 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 2 Celebrity Saša Zalepugin doživio moždani udar i u komi je, vijest je potvrdila supruga Tihana: "Danas sam sjena sebe same - Saša moj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene