"Spremanja su hit"

Maja Šuput se uvukla u pripijeni lateks, a onda se dogodila nezgoda, čak ni zlatne ruke Marka Grubnića nisu pomogle!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je u četvrtoj emisiji showa Supertalent zablistala u pripijenoj haljinici od lateksa koju je morala promijeniti, a kako su tekla spremanja pokazala je i na svom profilu na Instagramu.

Maja Šuput i ove je nedjelje osvanula u izdanju za pamćenje u još jednoj emisiji showa Supertalent u kojem je gledamo kao članicu žirija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Ovog puta odlučila se za usku ružičastu haljinu od lateksa, a da bi sve bilo besprijekorno pobrinuo se njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić koji se poslužio posebnom tehnikom i uljem premazao haljinu za što postojaniji sjaj. Međutim, Maja je otkrila kako se s haljinom dogodila nezgoda, te ju je morala zamijeniti zelenom šljokičavom.

"Dogodila se nezgoda s rozom haljinom pa je hitno mijenjamo", napisala je uz fotografiju koju je podijelila u priči na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Još jedna savršena nedjeljna večer može početi. Okreni na Supertalent i uživaj u novoj epizodi", poručila je svima Maja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović +7 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Celebrity Naš zgodni glumac sa suprugom je u vezi od srednje škole, a ove fotke govore da se vole kao i prvog dana!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i George Clooney - 3 Julia Roberts i George Clooney - 2 Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts i George Clooney - 4 +15 Julia Roberts i George Clooney - 1 Zanimljivosti Kemija među njima postoji već 20 godina, a sada su konačno priznali što ih je spriječilo da budu više od prijatelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene