Svi su to priželjkivali

Kemija među njima postoji već 20 godina, a sada su konačno priznali što ih je spriječilo da budu više od prijatelja!

Julia Roberts i George Clooney Julia Roberts i George Clooney Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i George Clooney - 3 Julia Roberts i George Clooney - 2 Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts i George Clooney - 4 Julia Roberts i George Clooney - 1 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 8 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 5 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 4 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 2 Julia Roberts, Amal Clooney - 1 +9 George Clooney, Amal Clooney - 6 Galerija

Julia Roberts i George Clooney otkrili su zašto nikada nisu postali ljubavni par, iako su njihovi obožavatelji to desetljećima priželjkivali.

Julia Roberts i George Clooney jedne su od najvećih zvijezdi u Hollywoodu, između kojih kemija na velikim ekranima postoji već više od 20 godina, a njihovi obožavatelji priželjkivali su da se među njima rodi i nešto više od dobrog prijateljskog odnosa.

Pogledaj i ovo Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 3 zagledali se oboje George Clooney u društvu dviju ljepotica nije znao kamo gledati, no slavna glumica uspjela je skrenuti pažnju s prekrasne Amal!

Međutim, to se nikada nije dogodilo, a Julia i George bili su i ostali najbolji prijatelji tijekom uspješnih karijera, a svoju vezu nikada nisu podigli na višu razinu. U novom intervjuu koji su dali povodom promocije njihovog najnovijeg filma "Ticket To Paradise" konačno su otkrili zašto je njihov odnos ostao platonski i zašto nikada nisu izlazili u stvarnom životu.

54-godišnja Julia i 61-godišnji George danas su u sretnim brakovima sa svojim supružnicima, ona s Dannyjem Moderom, a on s Amal Clooney, no poznavali su se još dok su oboje bili slobodni.

Tijekom brzog postavljanja pitanja za Access Hollywoodu, voditelj Kit Hoover pitao je holivudske veterane jesu li ikad donijeli politiku zabrane izlazaka kada su tek počeli zajedno surađivati i snimati filmske uspješnice.

"Da ne izlazimo jedno s drugim? Mislim da to nismo trebali posebno navoditi! To se samo od sebe činilo kao ispravna stvar", izjavila je Julia.

George se na to nadovezao tvrdnjom da im je romantični život bio nekako užurban u to vrijeme.

"Julia je uvijek bila u vezi, ili sam ja bio u vezi. Ali odmah smo postali prijatelji. Bilo nam je zabavno, tako da mislim da to uopće nije bilo važno", zaključio je George.

Od 2002. godine Julia je u braku s 53-godišnjim Dannyjem  s kojim ima troje djece, 17-godišnje blizance, Hazel i Phinnaeusa te 15-godišnjeg sina Henryja. Ranije ovog tjedna, zvijezda filma "Erin Brockovich" se raspričala o svojoj obitelji u intervjuu za CBS Sunday Morning News.

"Život koji sam izgradila sa svojim mužem i život koji smo izgradili s našom djecom, to je najbolja stvar. Ono kad im se vratim kući na kraju dana, trijumfalno", priznala je Julia.

George je pak u sretnom braku s 44-godišnjom odvjetnicom Amal  i to od 2014. godine, s kojim dijeli petogodišnje blizance Alexandera i Ellu.

Julia i George zajedno su glumili u nekoliko filmova, uključujući "Oceanovih jedanaest" 2001., "Ispovijesti opasnog uma" 2002., "Oceanovih dvanaest" 2004. i "Money Monster" 2016. U njihovoj novoj romantičnoj komediji "Ticket To Paradise", glume bivše supružnike koji se ponovno sastaju kako bi spriječili svoju kćer da se uda za muškarca kojeg je nedavno upoznala. Dio priče filma zahtijevao je da se poljube, što je Julia smatrala pomalo bizarnim.

"To mi je pomalo smiješno, kao da ljubiš svog najboljeg prijatelja", zaključila je Julia.

"Pa, hvala na tome. Znaš da sam dva puta bio najseksi muškarac na svijetu?", odgovorio joj je George na to u svom stilu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley i Greg Lauren Elizabeth Berkley i Greg Lauren Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley +26 Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Nekad i sad Pamtimo je po scenama seksa iz kontroverznog filma, a danas se rijetko pojavljuje i nije ju lako prepoznati

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson i Robbie Coltrane Robbie Coltrane Robbie Coltrane Robbie Coltrane +1 Ekipa filma \ Zanimljivosti Iza posljednje fotografije omiljenog Hagrida krije se priča koja tjera suze na oči, otkriveni su i detalji njegovih posljednjih trenutaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene