Kultni prizori

Pamtimo je po scenama seksa iz kontroverznog filma, a danas se rijetko pojavljuje i nije ju lako prepoznati

Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley i Greg Lauren Elizabeth Berkley i Greg Lauren Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: Profimedia) Elizabeth Berkley (Foto: Profimedia) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) +20 Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Galerija

Elizabeth Berkley snimljena je u rijetkom izlasku sa suprugom Gregom Laurenom u Kaliforniji.

Američka glumica koju je proslavila uloga u kontroverznom filmu "Showgirls" Elizabeth Berkley nakon dugo vremena se pojavila na crvenom trepihu i to u pratnji supruga, umjetnika Grega Laurena. Supružnici su se pojavili na modnom događanju Ralpha Laurena u Kaliforniji, a obzirom da se rijetko pojavljuju izazvali su veliko zanimanje okupljenih.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ju gledali? Prošla je već 31 godina: Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz hit-serije "Saved By The Bell"

Danas 48-godišnja plavokosa ljepotica za tu je priliku odabrala crno-bijelu kombinaciju u kojoj je istaknula raskošni dekolte s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

Elizabeth se proslavila sredinom 1990-ih u filmu "Showgirls" kada je publici priuštila jednu od najprovokativnijih scena u povijesti kinematografije.

Naime, tumačila je ulogu Naomi, djevojke koja dolazi u Las Vegas i postaje jedna od glavnih zabavljačica u gradu kockanja i promiskuiteta. Scene u kojima vodi ljubav u bazenu, kao i one na kojima pleše oko striptiz šipke postale su kultne, a njoj su donijele status seks-simbola, ali i zapečatile joj karijeru.

Zbog kontroverznog filma koji je kritika odbacila, Elizabeth je 1995. godine dobila dvije Zlatne maline, nagrade koju baš niti jedna glumica ne želi primiti. Odabrana je za najgoru glumicu svijeta i najgoru debitanticu, a kritičari su joj poručili kako dobar izgled ipak nije jedino što je potrebno za uspjeh u Hollywoodu.

Nakon toga ostvarila je još nekoliko nezapaženih uloga i danas se rijetko pojavljuje u javnosti, a na nekim paparazzo fotografijama je nije lako prepoznati. Dosta drugačije je izgledala i prije dvije godine, kada je snimila nove epizode serije "Saved by the bell" u kojoj je započela karijeru kao Jessie Spano, no zbog male gledanosti reebot je otkazan nakon dvije sezone.

Elizabeth sa suprugom Gregom ima sina Skya Colea, kojeg je rodila s 40 godina, nakon što je dugo pokušavala ostati trudna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić i Filip Dodić - 6 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +26 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula s novim imidžem, a sve je zaintrigirao i zgodni frajer uz kojeg je nasmiješeno pozirala!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +13 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene