Baš se promijenila

Kontroverzni film iz 90-ih donio joj je status seks-simbola, ali i zapečatio karijeru, a danas je neprepoznatljiva!

Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley (Foto: Profimedia) Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) +10 Elizabeth Berkley (Foto: Profimedia) Galerija

Elizabeth Berkley najpoznatija je po ulozi u filmu "Showgirls" iz 1995. godine, zbog kojeg je postala seks-simbol, a sada je snimljena u javnosti nakon dugo vremena i izgleda neprepoznatljivo.

Glumica Elizabeth Berkley proslavila se sredinom 1990-ih u filmu "Showgirls" kada je publici priuštila jednu od najprovokativnijih scena u povijesti kinematografije.

Elizabeth je tumačila ulogu Naomi, djevojke koja dolazi u Las Vegas i postaje jedna od glavnih zabavljačica u gradu kockanja i promiskuiteta. Scene u kojima vodi ljubav u bazenu, kao i one na kojima pleše oko striptiz šipke postale su kultne, a njoj su donijele status seks-simbola, ali i zapečatile joj karijeru.

Zbog kontroverznog filma koji je kritika odbacila, Elizabeth je 1995. dobila dvije Zlatne maline, nagrade koju baš niti jedna glumica ne želi primiti. Odabrana je za najgoru glumicu svijeta i najgoru debitanticu, a kritičari su joj poručili kako dobar izgled ipak nije jedino što je potrebno za uspjeh u Hollywoodu.

Nakon toga ostvarila je još nekoliko nezapaženih uloga i danas se rijetko pojavljuje u javnosti, no paparazzi su je sada ulovili u šetnji Los Angelesom, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

Danas 50-godišnja Elizabeth u zadnje je vrijeme očigledno nakupila nekoliko kilograma viška, što na društvenim mrežama vješto skriva.

Nismo je navikli ni vidjeti u ovako opuštenom izdanju, bez šminke i glamuroznih krpica, a čini se da ni ona nije očekivala da će je netko fotografirati.

Dosta drugačije je izgledala i prije dvije godine, kada je snimila nove epizode serije "Saved by the bell" u kojoj je započela karijeru kao Jessie Spano, no zbog male gledanosti reebot je otkazan nakon dvije sezone.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elizabeth Berkley Lauren (@elizberkley)

Što se tiče njezina privatnog života, Elizabeth sa suprugom Gregom Laurenom ima sina Skya Colea, kojeg je rodila s 40 godina, nakon što je dugo pokušavala ostati trudna.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer Lucija Lugomer +11 Lucija Lugomer - 2 Celebrity Seksi izdanje naše plus-size manekenke: Zanosne obline istaknula je u korzetu s izrezima koji su otkrili više od očekivanog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene