Nije sve savršeno, ali...

Pričalo se da se rastaju, ali ona kaže da je on za nju ostvarenje sna: ''Suprug i ja to radimo već godinama''

Julia Roberts, Danny Moder Julia Roberts, Danny Moder Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Daniel Moder Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty Images) Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts - 1 +5 Julia Roberts - 2 Galerija

Julia Roberts i Danny Moder, u braku su još od 2002. godine, a iako se šuškalo da im je brak pred raspadom, prema njenom posljednjem intervjuu, sretniji su no ikad.

Julia Roberts, koju trenutačno možemo gledati u filmu ''Karta za raj'' gdje glumi s Georgeom Clooneyem, u najnovijem intervjuu za Sunday Morning pričala je o svom obiteljskom životu - suprugu Danielu Moderu i njihovih troje djece.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Danny Moder (Foto: Getty) Zagrljaj ljubavi Emotivnom objavom na društvenim mrežama slavna glumica ušutkala glasine o problemima u braku

Nagrađivana glumica, koja je u braku sa spomenutim redateljem već više od 20 godina, izjavila je kako je gluma njezin san, ali i da nije jedini san koji se ostvario.

Istaknula je i kako, naravno, nije sve uvijek savršenno, ali da puno mira i radosti nalazi upravo u provođenju vremena sa svojom obitelji.

''Kad ne glumim, biti domaćica je moj posao s punim radnim vremenom'', objasnila je.

Julia, koja se za Modera udala 2002. godine, otkrila je da joj suprug i dalje piše ljubavna pisma koja ona drži na posebnom mjestu kako bi ih jednog dana pokazala svojoj kćeri.

''To je nešto što Danny i ja radimo oduvijek. Prvo pismo koje mi je napisao bilo je na sedam stranica, još ga čuvam. Jednog dana ću to pokazati svojoj kćeri Hazel i reći joj - to je ono što tražiš'', priča Julia.

Glumica i suprug imaju troje djece, 17-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa, te 15-godišnjeg sina Henryja.

Prije nekoliko godina, točnije, 2018., glavna tema u svjetskim medijima bila su šuškanja o raspadu braka glumice. Julia tadašnje navode nije komentirala, ali je u to vrijeme sve glasine opovrgnula jednom fotografijom na Instagramu i to onom u zagrljaju voljenog supruga. 

Julia i Danny upoznali su se na setu filma "The Mexican" gdje je Danny radio kao snimatelj. Julia je tada već bila svjetski poznata zvijezda, a Moder je na nju pao odmah. Iako je tada bio u braku, rastao se i oženio Juliju. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene