Vruće, vruće!

Šuput u nikad kraćoj opravici izbacila vitke noge, a pozadina joj je jedva ostala pokrivena s malo tkanine!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u seksepilnoj kreaciji koju je nosila na još jednom uspješnom koncertu.

Maja Šuput je održala još jedan koncert za pamćenje u istarskom Tinjanu gdje je osim svojim hitovima, atmosferu dodatno zapalila u vrućoj kreaciji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

43-godišnja Maja na pozornici se pojavila u ultrakratkoj svjetlucavoj kombinaciji u kojoj je istkanula svoje vitke noge, ali i pozadinu koju joj tkanina puna šljokica nije uspjela cijelu ni prekriti.

"Predivna", "Čudovita", "Slatka", "Oduzimaš dah", "Seksi maca", "Vruće", "Koja energija", dio je komentara koje je dobila uz fotografije koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je nedavno ukrala svu pažnju na konferenciji uspješnih Hrvatica i žena poduzetnica gdje je otkrila koji je njezin recept za izvanredan poslovni uspjeh.

"Kako izgleda jedan tipičan radni dan Maje Šuput? Jako malo spavanja, to je jako loš recept, ali je istinit, kako bi sve stigla moram negdje odrezati san, da bi mogla sve odraditi i imam puno suradnika. Moram priznati da nisam ja mislila da će se to razviti tako brzo i otići tako daleko. Nikad nisam doživjela predrasude, u smislu, aha ovo je žena, ona tu sada vodi neku priču'', ispričala je.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović +7 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Celebrity Naš zgodni glumac sa suprugom je u vezi od srednje škole, a ove fotke govore da se vole kao i prvog dana!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miles Teller i Keleigh Sperry - 1 Miles Teller i Keleigh Sperry - 4 Miles Teller i Keleigh Sperry - 2 Miles Teller i Keleigh Sperry - 3 +1 Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller Celebrity Slavni glumac ne ispušta lijepu suprugu iz ruku, a pogled mu bježi na njene obline i nakon 11 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene