"nisam vidio zgodniji par"

Naš zgodni glumac sa suprugom je u vezi od srednje škole, a ove fotke govore da se vole kao i prvog dana!

Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Fabijan Pavao Medvešak - 4 Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +1 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Fabijan Pavao Medvešek objavio je na Instagramu romantičnu fotografiju sa suprugom Karlom s kojom ovih dana uživa u Beču.

Naš talentirani glumac i član žirija showa Supertalent, Fabijan Pavao Medvešek raznježio je svoje obožavatelje romantičnom fotografijom koju je podijelio na svom profilu na Instagramu, a na kojoj pozira sa suprugom Karlom.

Pogledaj i ovo Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek Dobro to njima ide! Zvijezde ''Kumova'' pjevaju svevremenski hit, poslušajte kako zvuči vaš omiljeni glumački duo!

Fabijan i Karla fotografirali su se u strastvenom zagrljaju na ulicama Beča koji su ovih dana zajedno posjetili.

"Pozdrav od nas iz Vienne!", napisao je kratko Fabijan uz emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

"Nikad nisam vidio zgodniji par", "Slatkiiiii", "Jubaaaav", pohvalili su ih njegovi pratitelji.

Par je nedavno plijenio pažnju na premijeri filma "Illyricum", a ona je potpuno zablistala u odabranom stajlingu. Na crvenom tepihu pozirali su sretno i u ležernim kombinacijama, a Fabijan je prstom pokazivao na svoju suprugu pred kamerama. Za tu priliku odjenuo je tamne traper hlače i crnu majicu preko koje je nosio crnu jaknu te je cijeli izričaj zaokružio smeđim cipelama.

Vesela Karla svu pažnju privukla je zbog crnih visokih kaubojki koje su najpopularniji modni detalj ove jeseni, a na njih je kombinirala jednostavnu crnu haljinu i kožnu jaknu.

Fabijan je s Karlom u sretnoj vezi od srednje škole i nedavno su stali pred oltar, no početak bračnog života obilježile su mu njegove brojne obaveze.

"U braku je lijepo, makar se skoro uopće nismo vidjeli nakon vjenčanja zbog ovog ludog rasporeda kazališta i snimanja", otkrio je za DNEVNIK.HR.

A otkrio je i planiraju li uskoro proširiti obitelj.

"Mislim da sve treba biti u svoje vrijeme i tome se i veselim", tajanstven je glumac.

Ispričao je i kako se osjećao kada je dobio poziv za člana žirija u popularnom showu:

"Jako me obradovao poziv za žiriranje u Supertalentu. Mislim da smo si svi nekad poželjeli tu poziciju, no samo ću reći - pazi što si želiš".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i George Clooney - 3 Julia Roberts i George Clooney - 2 Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts i George Clooney - 4 +15 Julia Roberts i George Clooney - 1 Zanimljivosti Kemija među njima postoji već 20 godina, a sada su konačno priznali što ih je spriječilo da budu više od prijatelja!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miles Teller i Keleigh Sperry - 1 Miles Teller i Keleigh Sperry - 4 Miles Teller i Keleigh Sperry - 2 Miles Teller i Keleigh Sperry - 3 +1 Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller Celebrity Slavni glumac ne ispušta lijepu suprugu iz ruku, a pogled mu bježi na njene obline i nakon 11 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene