A sladak je!

Šuput pokazala u kakvim se to mukama našao njezin Nenad, bome se morao potruditi: "Nismo znali da dolazi u 100 komada!"

Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Bloom Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pokazala je svojim obožavateljima kako se njezin suprug Nenad snalazi sa sastavljanjem igračaka za njihovog sina Blooma.

Maja Šuput svako malo razveseli svog sinčića Blooma nekim novom poklonom i podijeli to sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a sada je pokazala u kakvim se to slatkim mukama zbog nove igračke našao njezin suprug Nenad Tatarinov.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Pjevačica je u pričama na profilu na Instagramu otkrila kako je maleni Bloom dobio štafelaj, a za čije se sastavljanje Nenad dobro morao potruditi.

"Muke po Nenadu (ponovno). Jučer smo kupili štafelaj Bloomu. Nismo znali da dolazi u 100 komada", napisala je Maja uz video koji je objavila pa otkrila i da je Nenad uspio te da se dječak zabavlja i pokazuje svoju umjetničku stranu.

Maja je nedavno ukrala svu pažnju na konferenciji uspješnih Hrvatica i žena poduzetnica gdje je otkrila koji je njezin recept za izvanredan poslovni uspjeh.

'Kako izgleda jedan tipičan radni dan Maje Šuput? Jako malo spavanja, to je jako loš recept, ali je istinit, kako bi sve stigla moram negdje odrezati san, da bi mogla sve odraditi i imam puno suradnika. Moram priznati da nisam ja mislila da će se to razviti tako brzo i otići tako daleko. Nikad nisam doživjela predrasude, u smislu, aha ovo je žena, ona tu sada vodi neku priču'', ispričala je.

 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić i Filip Dodić - 6 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +26 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula s novim imidžem, a sve je zaintrigirao i zgodni frajer uz kojeg je nasmiješeno pozirala!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +8 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene