Osmijeh od uha do uha

Sanja Doležal javila se s mora u ležernoj haljinici ispod koje se nazirao crveni kupaći: ''Vječna djevojčica, predivna Sanja''

Sanja Doležal Sanja Doležal Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 In Magazin: Sanja Doležal - 1 +19 In Magazin: Sanja Doležal - 2 Galerija

Sanja Doležal pokazala je svojim pratiteljima kako uživa na godišnjem odmoru, a oni su joj uputili hrpu komplimenata.

Pjevačica Sanja Doležal ne skriva koliko uživa u ljepotama hrvatskog Jadrana pa je objavila niz fotografija na kojima pozira nasmiješena. 

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

"Najljepša obala na svijetu", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Sanja je pozirala u rozoj ležernoj haljinici ispod koje joj se nazirao crveni kupaći. Kosa joj je bila mokra od slane vode, a na licu nije imala ni trunku šminke. 

"Ti si najljepša na svijetu", "Predivna si predivna", "Vječna djevojčica", "Predivna naša Sanja", "Divnoća", samo su neki od komplimenata koje su joj upućivali njezini vjerni pratitelji.

Inače, Sanja je ranije ove godine u razgovoru za DNEVNIK.hr otkrila i koja je tajna njezina mladolikog izgleda kojim izaziva čuđenje.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće, ali da, zapravo boravak i veza sa prirodom je jako važna i pridonosi općem imunitetu i unutarnjem miru i možda zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije i mirnije. Što se toga tiče, osjećam se sad bolje nego prije pet godina", otkrila nam je tada.

Sanju gledamo i u emisiji Nove TV In magazin u kulinarskoj rubrici, a pjevačica uvijek nađe vremena i za svoju originalnu profesiju s kolegama iz bivšeg sastava Novi fosili pa sad zajedno nastupaju pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Severina Milan Popović Igor Kojić i Severina +0 Igor Kojić i Milan Popović Celebrity Severinini bivši pozirali zagrljeni i nasmijani, zaključili su i da su sada poput obitelji: "Neke veze su jednostavno neraskidive!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 13 +18 Elle Macpherson - 9 Celebrity Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene