ovo još nije napravila!

Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Instagram 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 +29 Lidija Bačić Galerija

Iako smo mislili da nas Lidija Bačić više ne može iznenaditi - ipak smo se prevarili.

Pjevačica Lidija Bačić pohvalila se novom fotografijom, na koju njezini vjerni pratitelji nisu ostali imuni. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 1 "Sve ljepša i ljepša" Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

Naime, riječ je o fotografiji na kojoj pozira okrenuta leđima, a na sebi ima gornji dio badića s uzorkom žirafe i traperice koje je spustila na rub stražnjice. Prvo što je upalo u oči jest sjena tangica, no ne i one na njoj, čini se kako ih Lile nije odlučila imati na sebi.

Bujna valovita kosa i bež ruž na usnama dodatno su podignuli cjelokupni izgled.

"Seks-bomba", poručila je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Odlična", "Kakva guza", "Ljepotica od glave do pete", "Opaa", "Mmm", "Kako seksi", "Lile, skoro me srce udarilo", samo su neki od komentara koji su se nizali u nastavku.

Lidija je nedavno za naš IN magazin otkrila i imali li partnera...

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Ti ćeš imati prvi intervju. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine +27 Sanja Vejnović 2013. godine Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i majka Ana Severina Severina - 6 Severina - 1 +25 Severina i sin Aleksandar Celebrity Severina pozirala u najdražem joj društvu pa raznježila obožavatelje: "Čuvaj, grli, ljubi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene