A ima i sličnosti

Severina pozirala u najdražem joj društvu pa raznježila obožavatelje: "Čuvaj, grli, ljubi"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i majka Ana Severina Severina - 6 Severina - 1 Severina i sin Aleksandar Severina Vučković - 2 Severina - 3 Severina - 3 Ana i Severina Vučković Severina s majkom Anom Vučković - 5 +19 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Galerija

Severina je na društvenim mrežama objavila fotografiju s majkom Anom, koja joj je najveća podrška u životu.

Severina je nakon nekog vremena ponovno uspjela raznježiti svoje obožavatelje, i to objavivši fotografiju na svom profilu na Instagramu na kojoj pozira uz svoju majku Anu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Moja mama", napisala je Severina uz fotografiju, na kojoj nosi i dioptrijske naočale s kojima je ne viđamo često.

"Ane naša kao djevojčica", "Nek' je imaš još dugooo… Živu i zdravu!!! Čuvaj, grli, ljubi", "Nalikujete", "Lijepe obje", "Mama je sve", "Da ti još poživi godina sto", komentari su Severininih obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina ovih dana radi na pripremama svog koncerta u Areni Varaždin koji će održati 10. veljače, a to će biti jedan od prvih velikih nastupa nakon što je u novu godinu uvela svoje Splićane, gdje joj je društvo pravio i sin Aleksandar.

Pjevačica je također na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i rastopila obožavatelje.

"Predivno! Zdravlja i mira", "Srce malo, vidi osmijeha", "U najboljim rukama", "Baš ste lijepi mama i sin", "Toliko ljubavi u ovoj slici", "Ponosna kao svaka majka, mamim sin", "Seve, divni ste", "Preslatki, ista majka", "Slatkiš", "Mamina kopija mala", "Tvoja slika i prilika", zaključili su njezini obožavatelji.

Sjajno raspoložena Severina nastupila je na splitskoj Rivi, gdje je svojim najvećim hitovima zabavljala sugrađane, a za tu je priliku odabrala i zanimljivu kreaciju kojom je istaknula besprijekornu figuru.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine +27 Sanja Vejnović 2013. godine Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +18 Shakira - 4 Zanimljivosti Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene