Tu joj je najljepše

Zamišljena Seve otkrila gdje se nalazi nakon ludog provoda, u opuštenom izdanju uživa na jednom od omiljenih joj mjesta

Severina Severina Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 9 Severina - 6 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 8 Severina - 7 Severina - 6 +20 Severina - 3 Galerija

Severina je na profilu na Instagramu objavila opuštenu fotografiju bez šminke pa otkrila da se nalazi u rodnom gradu.

Severina je u novu 2023. godinu uvela svoje Splićane, a da uživa u rodnom gradu, otkrila je na profilu na Instagramu, na kojem je objavila opuštenu fotografiju.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Bokun mora, bokun neba…" napisala je Severina uz fotografiju na kojoj u opuštenom izdanju upija zrake sunca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


"Najljepša", "Ostala si svoja i posebna i pored svih reflektora i fotoaparata, slave i uspjeha, uspona i padova... To je tako dragocjena vrlina. Bravo", "Kraljica", "Dalmatinka najljepša", "Sijaš ljepotice" dio je komentara koje je dobila.

Nakon što je priredila nastup za pamćenje u novogodišnjoj noći na splitskoj Rivi, Severina se oglasila na svojem profilu na Instagramu i objavila preslatku fotografiju sa sinom Aleksandrom te raznježila obožavatelje.

"U Novu svi u sigurnim rukama", napisala je Severina uz njihovu zajedničku fotografiju, koju možete pogledate OVDJE.

"Predivno! Zdravlja i mira", "Srce malo, vidi osmijeha", "U najboljim rukama", "Baš ste lijepi mama i sin", "Toliko ljubavi u ovoj slici", "Ponosna kao svaka majka, mamim sin", "Seve, divni ste", "Preslatki, ista majka", "Slatkiš", "Mamina kopija mala", "Tvoja slika i prilika", zaključili su njezini obožavatelji.

Sjajno raspoložena Severina nastupila je na splitskoj Rivi, gdje je svojim najvećim hitovima zabavljala sugrađane, a za tu je priliku odabrala i zanimljivu kreaciju kojom je istaknula besprijekornu figuru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene