Nevjerojatno!

Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović, 2005. godina Ranko Suvar/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine Sanja Vejnović 2013. godine Sanja Vejnović 2011. godine Sanja Vejnović 2012. godine Sanja Vejnović 2016. godine Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović +15 Sanja Vejnović Galerija

Sanja Vejnović nosi titulu jedne od naših najljepših domaćih glumica, a ako je suditi po starim fotografijama, stari kao vino!

Naša filmska i televizijska glumica Sanja Vejnović može se pohvaliti laskavom titulom jedne od najljepših žena svijeta, koju joj je 2012. godine dodijelila priznata filmska internetska stranica IMDb, a njezina ljepota do danas se uopće nije umanjila.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

61-godišnja Sanja gdje god da se pojavi, izaziva divljenje svojom prirodnom ljepotom i mladolikim izgledom, a za svoje fotografije koje dijeli na društvenim mrežama dobiva same komplimente, pa tako i za onu koju je objavila među posljednjima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanjic (@sanjavejnovic)

"Prelijepa si, Sanja", "Predivna i senzualna", "Lijepa kao glumica", "Riječi su suvišne", "Ljepota", "Milijarda zvijezda na nebu sija, a najljepša zvijezda si ti", "Nestvarno lijepa", "Diva, ljepotica Sanja", "Prelijepa žena, da ne kažem za svoje godine. Karizmatična i puna seksepila", "Deset minuta tražim riječi, tebe je nemoguće opisati. Treba samo gledati i reći - Bože hvala ti", "Osmo svjetsko čudo", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Da stari kao vino, najbolje dokazuju i njezine fotografije iz 2005. godine koje možete vidjeti u našoj galeriji, pa kad se usporede fotografije od tada s novijima, djeluje kao da nije ni dana ostarjela, zbog čega su mnogi iznenađeni kad je vide. 

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te izdala kuharicu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +18 Shakira - 4 Zanimljivosti Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 +29 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ellu Dvornik zbog nove seksi fotke prozvali fanovi, njezine nikad raskošnije grudi nisu se svima svidjele

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene