Razveli se nakon 30 godina

Naša glumica i bivši suprug iznenadili prisnim ponašanjem u javnosti, znači li to da su ljubavi dali drugu šansu?

Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Igor Soban/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +0 Sanja Vejnović i Goran Mećava Galerija

Bivši supružnici Sanja Vejnović i Goran Mećava došli su zajedno na jedan događaj u Zagrebu te su se pritom držali i za ruke.

Glumica Sanja Vejnović (61) i filmski producent Goran Mećava (63) bili su 30 godina u braku i 2015. su se razveli, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović "Bila i ostala ljepotica" Jedna od naših najljepših glumica podijelila omiljenu fotku iz mlađih dana pa pohvalila bivšeg supruga: "Bez filtera, bez pohotoshopa!"

Bivši supružnici često se zajedno pojavljuju u javnosti, no u zadnjem zajedničkom izlasku svojim ponašanjem potaknuli su glasine o pomirenju.

Sanja i Goran došli su na božićni party koji je u Zagrebu organizirao Cover Magazin, a dok su pozirali fotografima, držali su se za ruke.

Par zajedno ima dvoje djece, kćer Martu Evu i sina Andreja.

Inače, Vejnović opravdano slovi za jednu od naših najljepših glumica, a 2012. godine završila je na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

"Bilo je to lijepo. Naći se sa svim tim poznatim kolegicama. Laska ti, naravno", komentirala je jednom prilikom svoju laskavu titulu za DNEVNIK.hr.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te izdala kuharicu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Marija Pašalić - 22 Mario i Marija Pašalić - 21 Mario i Marija Pašalić - 20 Mario i Marija Pašalić - 19 +20 Mario i Marija Pašalić - 18 Celebrity Evo tko je tajanstvena supruga Marija Pašalića, koja nimalo ne nalikuje na ostale poznate WAGsice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene