Godinama su zajedno

Evo tko je tajanstvena supruga Marija Pašalića, koja nimalo ne nalikuje na ostale poznate WAGsice

Mario i Marija Pašalić - 16 Mario i Marija Pašalić - 16 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Marija Pašalić - 22 Mario i Marija Pašalić - 21 Mario i Marija Pašalić - 20 Mario i Marija Pašalić - 19 Mario i Marija Pašalić - 18 Mario i Marija Pašalić - 17 Mario i Marija Pašalić - 15 Mario i Marija Pašalić - 14 Mario i Marija Pašalić - 13 Mario i Marija Pašalić - 12 +14 Mario i Marija Pašalić - 11 Galerija

Našeg reprezentativca Marija Pašalića osvojila je njegova imenjakinja Marija, a skromna djevojka već godinama bodri svojega supruga.

Naš nogometni reprezentativac Mario Pašalić jedan je od naših nogometaša koji, iako ima samo 27 godina, već dugi niz godina ljubi jednu djevojku, s kojom je stao i pred oltar.

Pogledaj i ovo Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Kakvo slavlje! Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

Njegova imenjakinja Marija Pašalić osvojila ga je svojom skromnošću, a već se na prvu vidi da Marija nije poput brojnih WAGsica poznatih nogometaša koje uživaju u luksuzu.

Tajanstvena Marija na Instagramu ima samo 7 tisuća pratitelja, a nerijetko voli podijeliti i njihove zajedničke fotografije. Ipak, o njoj se ne može puno saznati, a jedino čime su se pohvalili bila je prinova u veljači ove godine.

"Luka Pašalić 15. 2. 2022", napisao je Mario uz fotografiju koju je objavio na Instagramu, a na kojoj on i supruga drže malenu Lukinu ručicu.

Sudeći po njezinim fotografijama na Instagramu, Mario i Marija u isto vrijeme imaju i rođendan pa su ga doad svake godine zajedno i slavili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Pašalić (@marijaapasalic)

Marija Pašalića već godinama bodri u nogometu, a ovaj mladi par 2019. godine stao je i pred oltar. Glamurozno slavlje odvilo se na jedrenjaku, a među uzvanicima bili su Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan, kao i mnoge poznate face iz svijeta hrvatskog nogometa. Uzvanike je zabavljao Marko Škugor, a slavlje je nastavljeno na jedrenjaku Aixaia, gdje se za dobru zabavu pobrinuo i Jure Brkljača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Pašalić (@marijaapasalic)

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Heather Locklear Olivia Wilde Cameron Diaz +13 Kaley Cuoco Zanimljivosti Slavne ljepotice uhvaćene bez trunke šminke: Evo kako izgledaju potpuno golog lica, neke nije nimalo lako prepoznati!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 11 Žanamari Perčić - 10 Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 7 +27 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari podlegla novom trendu na Instagramu, a ni tu nije propustila istaknuti ovaj put posebno raskošan dekolte

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene