neprolazna ljepota

Našoj glumici svi se dive i 10 godina nakon što je uvrštena među najljepše na svijetu, a zbog novog imidža pišu joj da izgleda kao curica!

Sanja Vejnović Sanja Vejnović Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Sanja Vejnović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Sanja Vejnović Galerija

Sanja Vejnović na svojem profilu na Instagramu pohvalila se novom frizurom koja je oduševila njezine brojne obožavatelje.

Glumica Sanja Vejnović (61) opravdano slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a prije 10 godina uvrštena je i među najljepše žene svijeta.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

Sada se na svojem profilu na Instagramu pohvalila novim imidžem i ponovno je sve uspjela zadiviti i svojom neprolaznom ljepotom i nevjerojatno mladolikim izgledom.

"Kraće i tamnije", napisala je uz fotku na kojoj je pokazala novu frizuru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanjic (@sanjavejnovic)

"Divno ti stoji", "Prelijepa", "Boginjo", "Naša najljepša glumica", "Prekrasna žena", "Curica", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, Sanja je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Iza nje je i više od 40 godina bogate karijere, tijekom koje je ostvarila uloge u brojnim domaćim filmskim, televizijskim i kazališnim ostvarenjima.

"Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav" samo su neke od popularnih serija u kojima smo je imali priliku gledati, a posljednjih se godina posvetila i svojoj drugoj velikoj ljubavi - kuhanju, te je izdala i kuharicu "Iz moje kuhinje, s ljubavlju".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene