I dalje izgleda očaravajuće!

Naša glumica prije 10 godina završila je na listi najljepših žena svijeta, a sada se pohvalila novim uspjehom

In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Sanja Vejnović (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Sanja Vejnović (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 In Magazin: Sanja Vejnović - 2 Galerija

Sanja Vejnović je 2012. godina završila na listi najljepših glumica svijeta starijih od 40 godina, a i danas joj se svi dive, i to iz više razloga.

Glumica Sanja Vejnović (60) godinama iza sebe ima više od 40 godina bogate karijere, tijekom koje je ostvarila uloge u brojnim domaćim filmskim, televizijskim i kazališnim ostvarenjima.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

"Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav" samo su neke od popularnih serija u kojima smo je imali priliku gledati, a posljednjih se godina posvetila i svojoj drugoj velikoj ljubavi - kuhanju.

Sanja je prije pola godine izdala kuharicu "Iz moje kuhinje, s ljubavlju", a sada se na Instagramu pohvalila uspjehom koji je postigla.

"Nakon samo šest mjeseci prvo izdanje kuharice je prodano! Drugo izdanje je u knjižarama! Hvala svima koji su kupili prvo izdanje. Hvala vam i na porukama u kojima ste mi pisali što ste skuhali i kako vam je ukusno jelo koje ste skuhali po mom receptu. Sretna i zahvalna!" napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojom kuharicom, a uslijedila je lavina čestitki, ali i pohvala na račun njezina mladolikog izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanjic (@sanjavejnovic)

"Bravo Sanja, čestitke", "Prelijepa", "Ponos! Svestrana umjetnica, u svemu što radi", "Jedna rijetko divna žena",

Sanja je jednom prilikom za IN Magazin objasnila zašto uživa u kuhanju.

"Shvatila sam da je to područje kreativnosti u kojem se čovjek može jako lijepo izraziti i stvarati nešto, a kako ja volim biti stalno kreativna, onda sam i kuhanju pristupila na taj način. Nikad ga nisam doživljavala kao nešto što moram, što mi je tlaka ili što mi se ne da", ispričala je tada.

Vejnović inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine je završila i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene