Ženska intuicija!

Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica

Shakira Shakira Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira Shakira - 4 Shakira - 3 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira Shakira i Gerard Pique - 3 +12 Shakira i Gerard Pique - 1 Galerija

Shakira je navodno otkrila da je Gerard Pique vara kada je shvatila da joj je netko pojeo omiljeni džem, točnije njegova nova djevojka Clara Chia.

Turbulentni odnos pjevačice Shakire i njezina bivšeg partnera, nogometaša Gerarda Piquea ovih je dana u centru pozornosti, a sada su procurili detalji trenutka kada je pjevačica shvatila da je vara s Clarom Chijom, zbog koje ju je ostavio.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Strani mediji prenose kako je 45-godišnja Shakira sve shvatila nakon što je otkrila da je netko pojeo njezin omiljeni džem od jagoda, i to kada se vratila s jednog od svojih putovanja, a to je i sama uprizorila u videu svoje nove pjesme "Te Felicito", u kojoj proziva Piquea zbog svega. U jednoj sceni otvara hladnjak i u njemu pronalazi glavu Rauwa Alejandra, s kojim je snimila pjesmu, a fanovi su zaključili da je upravo time otkrila kako je saznala istinu, odnosno da joj je Clara pojela omiljenu poslasticu, ali i da ljubi njezina dragog.

Shakira i Gerard okončali su svoju vezu u svibnju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala preseliti se s njihovih dvoje djece u Miami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, budući da joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

Inače, Shakirina nova pjesma tema je svih medija jer joj je za inspiraciju poslužio upravo prekid s Piqueom i njegova veza s djevojkom zbog koje ju je ostavio, Clarom Chiom. U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vijesti da su Gerard i Clara započeli vezu puno ranije nego što se mislilo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives se pohvalila novom haljinom, ali vjerni pratitelji zamijetili su sumnjiv detalj na grudima koji je inače nemoguće vidjeti

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene