pogledajte fotku!

Shakira na balkon postavila zastrašujuću lutku vještice i okrenula je prema kući bivše svekrve, ovaj bizarni potez izazvao je različite reakcije!

Shakira i Montserrat Bernabeu Shakira i Montserrat Bernabeu Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Montserrat Bernabeu - 1 Shakira i Montserrat Bernabeu - 2 Shakira, Gerard Pique Shakira Gerard Pique i Shakira Shakira Shakira Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 3 +18 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Galerija

Shakira je svojim potezom izazvala svađu s bivšom svekrvom Montserrat Bernabeu i poslala joj jasnu poruku.

Ovih se dana ne prestaje pričati o novoj pjesmi kolumbijske pjevačice Shakiru kojoj govori o svojem odnosu s bivšim partnerom, nogometašem Gerardom Piqueom, a prema pisanju stranih medija, navodno je i izazvala obiteljsku svađu nakon što je postavila lutku vještice na svoj balkon i okrenula je prema kući bivše svekrve. 

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Gerardova majka Montserrat Bernabeu navodno je primijetila crnu vješticu na metli postavljenoj na terasi Shakirine kuće u Barceloni, pišu španjolske novine Marcate zamolila zaposlenike da okrenu lutku kako ne bi bila usmjerena prema njezinoj kući, koja se nalazi u blizini.

Španjolski novinar Marc Leirado Millan izvijestio je da svađa između njih dvije traje već tjednima.

"Prije nekoliko tjedana dobio sam neke informacije da je Piqueova majka zabrinuta zbog navodnog rituala s crnom vješticom. Ali nisam tome pridavao više važnosti", izjavio je.

"Shakira ima figuru vještice na balkonu koji gleda na dom njezine bivše svekrve? Samo naprijed, curo", "Mora da se dogodilo još nešto  osim nevjere, Shakira je jako izravna prema njima", "Pitam se što su učinili jadnoj kraljici", "Plačem od smijeha", "Čini se da je Shakira pronašla novi način da ostane na vrhu ljestvice, kanaliziranjem svoje unutarnje vještice i pokretanjem osvetničke kampanje inspirirane vudu lutkom svoje bivše svekrve", dio je komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Shakira i Gerard okončali su svoju vezu u svibnju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala preseliti se s njihovo dvoje djece u Miami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, budući da joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

Inače, Shakirina nova pjesma tema je svih medija jer joj je za inspiraciju poslužio upravo prekid s Piqueom i njegova veza s djevojkom zbog koje ju je ostavio, Clarom Chiom. U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vijesti da su Gerard i Clara započeli vezu puno ranije nego što se mislilo.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Bjelica Igor Kojić Teodora Bjelica - 1 Teodora Bjelica - 2 +19 Teodora Bjelica - 3 Celebrity Igor Kojić opet ljubi? Severinina bivšeg supruga povezuju s mladom srpskom glumicom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat +13 Mila Horvat Celebrity Seksi outfiti Mile Horvat istaknuli su koliko je posvećena vježbanju, mnogi se slažu da s godinama izgleda sve bolje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene