podbadaju jedno drugo!

Pique se javno narugao Shakiri poslije pjesme u kojoj spominje njega i njegovu novu partnericu: ''Dobio sam ugovor s Casiom''

Shakira, Gerard Pique Shakira, Gerard Pique Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Ramos i Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Gerard Pique i Dragana Spasovska Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +14 Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Galerija

Gerard Pique na svoj je način uzvratio Shakiri nakon što je ona izbacila novu pjesmu u kojoj mu se očito obraća zbog načina na koji su prekinuli i njegove nove ljubavi.

Pjevačica Shakira izbacila je novu pjesmu u kojoj je stihove očito posvetila upravo svom bivšem partneru Gerardu Piqueu.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Nakon što je pjesma proglašena jednom od najslušanijih trenutno na YouTubeu, i to zbog stihova kao što su - Mijenjao si Ferrari za Twingo. Mijenjao si Rolex za Casio. Bez ljutnje, dušo, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Vrijedim kao dvije od 22. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali si me učinio jačom, nogometaš je na svoj način odvratio bvšoj. 

Naime, tijekom gostovanja u jednoj emisiji Gerard se dotaknuo i Shakirine nove pjesme.

"Imam veliko priopćenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, pokrovitelji su ove lige'', osvrnuo se nogometaš na The Kings League koju je osnovao, a u kojoj influenceri i bivši nogometaši igraju nogomet.

Gospodin iz publike upitao je zbog čega se pridružio Casio, na što je Pique odgovorio:

"Zbog Shakirine pjesme", odmah je uzvratio Gerard, a ostali u publici prasnuli su u smijeh.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja prošle godine. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar.

Ubrzo je u medije isplivala informacija o Piqueovoj novoj djevojci, o kojoj se zna da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll nastavlja skupljati pratitelje golišavim objavama: ''Kakvo tijelo, kakav struk, a noge su bomba''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat +13 Mila Horvat Celebrity Seksi outfiti Mile Horvat istaknuli su koliko je posvećena vježbanju, mnogi se slažu da s godinama izgleda sve bolje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene