''I dalje nije zakoračio u grob...''

Nakon njegove majke i djevojke, Shakira u pjesmi oplela i po Piqueovom ocu, brutalni stihovi sve su šokirali!

Shakira Shakira Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira s Piqueovim roditeljima - 2 Shakira s Piqueovim roditeljima - 3 Shakira s Piqueovim roditeljima - 1 Gerard Pique s roditeljima - 1 Gerard Pique s roditeljima - 2 Joan Pique - 1 Joan Pique - 3 Joan Pique - 2 Shakira - 4 Shakira - 7 +21 Shakira - 2 Galerija

Nakon što se obrušila na njegovu majku, djevojku i njega samoga, Shakira sada u novom hitu nije poštedjela ni oca Gerarda Piquea Joana Piquea, evo koje mu je stihove posvetila.

Shakira je objavila novu pjesmu naziva ''El Jefe'', u kojoj je oplela po bivšem svekru, pišu strani mediji.

Nakon što je u prošloj pjesmi prozvala bivšeg partnera Gerarda Piquea i njegovu novu djevojku Claru Chiju Marti, Shakira se obrušila i na ostatak obitelji.

''Sanjaš da napustiš naselje, imaš sve što je potrebno da postaneš milijunaš, skup ukus, mentalitet, samo ti nedostaje plaća'', jedan je od stihova pjesme.

Obožavatelji komentiraju kako se Shakira našalila nazivom pjesme te je aludirala na nadimak koji su joj dali prijatelji njenog bivšeg, El Jefe, što u prijevodu znači šef.

Ipak jedan od stihova je direktno posvetila bivšem svekru Joanu Piqueu.

''Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob'', glasi stih.

U samo devet sati videozapis je prikupio više od tri milijuna pregleda, a Shakiru brojni podržavaju u odluci da se preko onoga što radi iskali na bivšem partneru koji ju je mjesecima varao.

Uz to što je prozvala bivšeg partnera i svekra, Shakira je napala i svoju bivšu svekrvu. Živjele su u susjednim kućama, a Shakirin balkon gledao je na dvorište njene bivše obitelji. Jednom je prilikom na Shakirinom balkonu snimljena lutka vještice koja je bila okrenuta prema njihovom dvorištu pa su brojni pretpostavili da je lutka bila poruka za bivšu svekrvu.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu, a par nije nikada stao pred oltar. Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos i s kojom je varao pjevačicu dok su još bili u vezi.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput iznenadila planovima o odlasku iz Hrvatske i promjeni karijere, a sve zbog sinčića Blooma!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina pokazala je u kakvom luksuzu uživa kamo god da ide, prizori rezervirani za bogate i slavne zasjenili su i njezin dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene