Već?!

Pique je spreman za ozbiljan korak u vezi s mlađahnom djevojkom, učinit će to za mjesec dana?

Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique Gerard Pique - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti +21 Gerard Pique Galerija

Prema pisanju stranih medija Gerard Pique planira uskoro pred oltar s Clarom Chijom Marti.

Umirovljeni nogometaš Gerard Pique uskoro bi trebao objaviti zaruke sa svojom mlađahnom djevojkom Clarom Chijom Marti, a strani mediji tu vijest prenose nakon glasina o vezi njegove bivše Shakire i vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona.

Daily Mail prenosi da izvori bliski 24-godišnjoj Clari i 36-godišnjem Gerardu tvrde da se par planira vjenčati i da će to učiniti u roku od mjesec dana.

"Gerard Pique i Clara Chia će se vjenčati. Bivši nogometaš i njegova djevojka donijeli su ovu vrlo važnu odluku. Isplanirali su i idealan trenutak da podijele sretnu vijest. Objava će biti objavljena na još jedan važan datum za Piquea, na vjenčanju njegovog brata Marca koji će se oženiti svojom ljubavi iz djetinjstva Mariom i to 24. lipnja", otkrio je njima blizak izvor za španjolske medije.

Njegova bivša, pjevačica Shakira je nakon prekida postala prava lovina, a na nju je oko bacilo nekoliko slavnih muškaraca. Za nju se, navodno, interesira holivudski glumac Tom Cruise, ali Shakira u njegovom prisustvu čini se baš i nije uživala. Međutim, tako nije bilo s vozačem Formule 1. 38-godišnji Lewis i Shakira u posljednje su vrijeme vrlo bliski, a to je potvrdio i njima blizak izvor.

''Vole provoditi vrijeme zajedno i trenutno su u toj ''upoznajemo se'' fazi, zanimljivo je i flertovski'', govori izvor.

Šuškanja o tome kako bi bili savršen par krenula su još u svibnju kada je pjevačica viđena s njim na jahti.

Paparazzi su 46-godišnju Shakiru uhvatili kada se ukrcavala na jahtu ispred njezine vile u Miamiju, a pridružio joj se slavni vozač Formule 1 i nekoliko prijatelja i to samo nekoliko sati nakon što ručali zajedno u jednom restoranu. No na vidiku nigdje bilo Lewisove navodne djevojke, 24-godišnje Juliane Nalu što mu sudeći prema fotografijama nije nimalo smetalo jer se dobro provodio sa Shakirom.

Pjevačica je nedavno bila i na F1 utrci u Barceloni gdje se natjecao i Lewis, a šuškanja o njima nakon toga su postala sve glasnija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene