Hm...

Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +19 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput se pohvalila spektakularnim izdanjem za koncert, a pratitelji su primijetili jedan neobičan detalj na fotografijama.

Maja Šuput jedna je od najzaposlenijih domaćih pjevačica, a ovaj vikend nastupila je u Brdovcu te se na Instagramu pohvalila stajlingom za koncert.

Objavila je niz fotografija na kojima pozira u pripijenom i prozirnom kombinezonu koji je posut blještavim kristalima, a na zadnjoj joj se pridružio i njezin stilist Marko Grubnić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

No pažnju na fotkama ukrala su Majina stopala, točnije njezine štikle.

"Izgleda kao da je jedna cipelica veća za dva broja ili se to samo meni čini?", "Cipele dva broja veće" primijetili su neki. Ipak, u komentarima su prevladali komplimenti.

"Izgledaš savršeno", "Top", "Kraljica", "Wow, ženo", "Savršena", pisali su joj oduševljeni obožavatelji, a neki su bili i nešto kreativniji u pohvalama.

"Majo Šuput, tvoj glas je poput čarobnog šapata koji osvaja srca. Tvoja energija na pozornici je nevjerojatna, a tvoj stil neodoljivo inspirativan. Nastavi širiti ljubav kroz glazbu i ostavljati neizbrisiv trag u svijetu zabave!" poručio joj je jedan obožavatelj.

Osim što neumorno nastupa, Šuput trenutno svakodnevno snima i novu sezonu showa "Supertalent", u kojem je već godinama članica žirija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić +25 Danijela Martinović s majkom Ivkom Celebrity Na ovakve fotografije Danijele Martinović nismo navikli, pokazala je kako uživa u morskim radostima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene