''Zabavljaju se...''

Zbog ovog frajera Shakira je odbila i slavnog holivudskog glumca, a šuškanja o njihovoj vezi bliski izvor učinio je još glasnijim

Shakira - 3 Shakira - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 1 Shakira - 2 Shakira - 4 Shakira Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 5 Shakira i Lewis Hamilton - 4 Shakira i Lewis Hamilton - 3 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 1 +19 Shakira Galerija

Bliski izvori tvrde da su se Shakira i Lewis Hamilton poprilično zbližili otkako je pjevačica viđena na njegovoj jahti, a šuškalo se i da se za nju interesira Tom Cruise.

Pjevačica Shakira nakon prekida s Gerardom Piqueom postala je prava lovina, a na nju je oko bacilo nekoliko slavnih muškaraca. Za nju se, navodno, interesira holivudski glumac Tom Cruise, ali Shakira u njegovom prisustvu čini se baš i nije uživala. Međutim, tako nije bilo s vozačem Formule 1.

Naime, 38-godišnji Lewis Hamilton i Shakira u posljednje su vrijeme vrlo bliski, a to je potvrdio i njima blizak izvor.

''Vole provoditi vrijeme zajedno i trenutno su u toj ''upoznajemo se'' fazi, zanimljivo je i flertovski'', govori izvor.

Šuškanja o tome kako bi bili savršen par krenula su još u svibnju kada je pjevačica viđena s njim na jahti.

Paparazzi su 46-godišnju Shakiru uhvatili kada se ukrcavala na jahtu ispred njezine vile u Miamiju, a pridružio joj se slavni vozač Formule 1 i nekoliko prijatelja i to samo nekoliko sati nakon što ručali zajedno u jednom restoranu. No na vidiku nigdje bilo Lewisove navodne djevojke, 24-godišnje Juliane Nalu što mu sudeći prema fotografijama nije nimalo smetalo jer se dobro provodio sa Shakirom.

Pjevačica je nedavno bila i na F1 utrci u Barceloni gdje se natjecao i Lewis, a šuškanja o njima nakon toga su postala sve glasnija.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek na Eurosongu 2017. Jacques Houdek na Eurosongu 2017. In Magazin, Jacques Houdek - 6 +21 Jacques Houdek u emisiji Zdravlje na kvadrat Celebrity Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ''Izrasla je u pravu ljepoticu!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson i Jessi Lawless - 1 Jenna Jameson i Jessi Lawless - 2 Jenna Jameson i Jessi Lawless Jenna Jameson i Jessi Lawless +21 Jenna Jameson - 11 Celebrity Plavuša za kojom su patili muškarci diljem svijeta udala se za ženu, kaže da je sa suprotnim spolom ranije bila samo zbog jednog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene