Hm, hm...

Dok svi šuškaju o Shakiri i Cruiseu, paparazzi su pjevačicu snimili na jahti s drugim svima dobro poznatim frajerom!

Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira i Lewis Hamilton - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 3 Shakira i Lewis Hamilton - 4 Shakira i Lewis Hamilton - 5 Shakira i Lewis Hamilton - 2 Shakira i Lewis Hamilton - 1 Shakira Shakira i Tom Cruise - 4 Shakira i Tom Cruise - 5 Shakira i Tom Cruise - 3 +21 Shakira i Tom Cruise - 2 Galerija

Shakira je snimljena u društvu Lewisa Hamiltona i to nakon što se nedavno pojavila i na utrci Formule 1.

Kolumbijska pjevačica Shakira ovih se dana našla na naslovnicama medija nakon što je snimljena u društvu glumca Toma Cruisea na jednoj od utrka Formule 1 nakon čega su krenula šuškanja o novom ljubavnom paru, međutim sada je snimljena u društvu novog frajera.

Pogledaj i ovo Shakira Isplivala i fotka! Shakira se vratila na mjesto s kojeg je pobjegla od starog života, a razlog je svima poznati frajer s kojim je povezuju?

Paparazzi su 46-godišnju Shakiru uhvatili kada se ukrcavala na jahtu ispred njezine vile u Miamiju, a pridružio joj se slavni vozač Formule 1, 38-godišnji Lewis Hamilton i nekoliko prijatelja i to samo nekoliko sati nakon što ručali zajedno u jednom restoranu. No na vidiku nigdje bilo Lewisove navodne djevojke, 24-godišnje Juliane Nalu što mu sudeći prema fotografijama nije nimalo smetalo jer se dobro provodio sa Shakirom.

Iako su je povezivali s Tomom s kojim je bila na utrci, njoj bliski izvori demantirali su da između njih postoji nešto.

"Shakira se sjajno zabavila družeći se s Tomom na Formuli 1, ali nema interesa izlaziti s njim", izjavio je izvor za Us Weekly.

Pjevačica je trenutačno slobodno i to nakon što rastala od dugogodišnjeg partnera i oca njezinih sinova Gerarda Piquéa jer je on novu ljubav pronašao s mladom studenticom Clarom Chijom Marti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 3 Joy Corrigan - 1 Joy Corrigan - 4 +5 Joy Corrigan Celebrity Ispod tankog materijala haljine naziralo joj se stvarno sve, a drugi dio ovog outfita posebno je upadao u oči!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene