Počela su šuškanja!

Shakira poslije ljubavne drame s Piqueom viđena u društvu glumačke legende, svi se pitaju je li joj to novi dečko: ''Bili bi odličan par!''

Shakira Shakira Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Tom Cruise - 5 Shakira i Tom Cruise - 4 Shakira i Tom Cruise - 3 Shakira i Tom Cruise - 2 Shakira i Tom Cruise - 1 Shakira i Tom Cruise - 3 Shakira i Tom Cruise - 1 Shakira - 3 Shakira - 1 Shakira sa sinovima - 4 +22 Shakira sa sinovima - 3 Galerija

Shakira je među brojnim poznatima viđena na Formuli 1, a društvo joj je pravio holivudski glumac Tom Cruise.

Pjevačica Shakira konačno je pronašla malo vremena da se opusti nakon stresnih nekoliko mjeseci od raskida veze s bivšim partnerom Gerardom Piqueom, a sada je viđena na natjecanju Formule 1 u Miamiju, u koji se preselila sa sinovima.

Pogledaj i ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Obožava adrenalin! Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

Shakira je utrku pratila iz VIP lože, a tamo joj se pridružio i slavni holivudski glumac Tom Cruise. Zajedno su pozirali, razgovarali, a odmah su počela i šuškanja kako bi izgledali savršeno kao par.

"Bili bi odličan par", "Novi dečko?", "Shakira, što je ovo?" samo su neki od komentara na Twitteru.

Obožavatelj je na TikToku objavio i snimku njih dvoje gdje Shakira nešto objašnjava Tomu, a on vrlo zainteresirano sluša svaku njezinu riječ i kima glavom.

Inače, Shakira je navodno zauvijek napustila svoju voljenu Barcelonu nakon što joj je Gerardov otac uručio obavijest o deložaciji. Naime, ona je nedavno potvrdila da napušta španjolski grad u jeku izvješća da se s djecom seli u Miami, a španjolski mediji izvijestili su da je to uslijedilo nakon što je primila zahtjev da ona i njezini roditelji napuste kuću koju je dijelila s bivšim nogometašem.

Shakira i Pique potvrdili su krajem prošle godine da su potpisali ugovor o skrbništvu nad djecom nakon dugotrajnih pregovora, koji su završili maratonskim 12-satnim sastankom s njihovim odvjetnicima, prema kojem će on provoditi vrijeme s djecom tijekom praznika.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra - 2 +23 Priyanka Chopra i Sam Heughan - 2 Celebrity Zbog manjka jednog odjevnog predmeta svi su pogledi bili uprti u prekrasnu glumicu čiji je brak svima zanimljiv

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene