bivša misica

Zbog manjka jednog odjevnog predmeta svi su pogledi bili uprti u prekrasnu glumicu čiji je brak svima zanimljiv

Priyanka Chopra Priyanka Chopra Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra - 1 Priyanka Chopra - 4 Priyanka Chopra - 2 Priyanka Chopra i Sam Heughan - 2 Priyanka Chopra i Sam Heughan - 1 Priyanka Chopra - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 +17 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Galerija

Priyanka Chopra pokazala je hrabri dekolte u bijeloj haljini koju je obukla za promociju svog novog filma "Love Again" u New Yorku.

Holivudska glumica Priyanka Chopra očarala je sve u bijelom izdanju u kojem se pojavila na snimanju intervjua za The View i promociju svog novog filma "Love Again" u New Yorku.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Golupčići! Zadirkivali su je da izgleda kao majka svom suprugu, no najnovije fotografije dokaz su da ih nije briga za tuđe priče!

40-godišnja Priyanka istaknula je svoje obline u bijeloj haljini s dubokim dekolteom, a ispod koje nije nosila grudnjak i zbog koje su se svi okretali za njom.

Glumica, koja slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, uvijek se dobro pobrine da sve oči budu uprte u nju dok ponosno pozira pred fotografima, a ne suzdržava se ni od razmjenjivanja nježnosti s mlađahnim suprugom Nickom Jonasom, koji je od nje mlađi deset godina.

Priyanka i Nick zajedno su već šest godina i roditelji su kćeri Malti Marie, koju im je rodila surogat-majka. Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

2021. godine sretni par objavio je da čeka bebu koju će za njih roditi surogat-majka jer su oni imali poteškoće sa začećem i kćerkica im se rodila početkom 2022. godine, a zbog komplikacija morala je u bolnici provesti čak sto dana.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 2 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 1 +20 Princ William Celebrity Kate Middleton jednim je potezom rastopila sve, pogledajte što je učinila kada je vidjela djevojčicu koja plače zbog nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene