kakva haljina!

Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

Severina Severina Igor Soban/PIXSELL 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 3 +24 Severina - 1 Galerija

Severina je nakon dulje vremena viđena na jednom javnom događanju, a evo i tko joj je pravio društvu u redovima kina među brojnim poznatima.

U Kaptol boutique cinema održana je premijera filma ''42 sekunde'', u kojem je glavna zvijezda naš glumac Tarik Filipović, a među brojnim poznatima došla ga je podržati i dugogodišnja prijateljica Severina.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Naša pjevačica pozirala je za okupljene fotografe na crvenom tepihu u sivoj haljini s prorezima koja je lagano padala do gležnjeva, a sve je kombinirala s bijelim štiklama i torbicom. Istaknula je i vrlo bujni dekolte, koji je haljina pritisnula, a koji upada u oči.

U redovima sjedala društvo joj je pravio njezin menadžer Tomica Petrović.

Inače, Severini je ovo prvo javno pojavljivanje nakon nekog vremena, a nedavno je proslavila i 51. rođendan, što gotovo nitko ne bi rekao s obzirom na besprijekoran izgled naše pjevačice.

Osim nje tu su još bili i Larisa Lipovac Navojec, Vanna, Filip Hrgović sa suprugom, glumica Arija Rizvić, Anđa Marić, Viktorija Đonlić Rađa i mnogi drugi Tarikovi prijatelji.

Inače, film "42 sekunde'' prati priču o povijesnom uspjehu španjolske vaterpolske reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine. Španjolce je predvodio splitski trener Dragan Matutinović, kojeg glumi Tarik, koji je cijelu ulogu odigrao na španjolskom iako inače uopće ne govori taj jezik.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. - 2 Zanimljivosti Zna se tko je jezivi lik primijećen na kraljevskoj krunidbi, a koji je utjerao strah u kosti onima koji su ga uočili!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 3 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 2 Kate Middleton i uplakana djevojčica - 1 +20 Princ William Celebrity Kate Middleton jednim je potezom rastopila sve, pogledajte što je učinila kada je vidjela djevojčicu koja plače zbog nje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene