Da se ne zabuni?

Seve pokazala poruku koja ju je dočekala na pozornici prije nastupa, pa sve nasmijala do suza: "Hvala na obavijesti!"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina Severina Severina Severina i Davor Grgin - 1 Severina - 2 +19 Severina - 2 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografije s nastupa iz Spuhlje, a jednom je fotografijom sve dobro zabavila.

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija s nastupa u slovenskoj Spuhlji, a osim što je sve očarala svojim izgledom, neke je nasmijala i do suza.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

"Spuhlja Fashion Week S/S 2023/ Hvala stage manageru na obavijesti (7. fotka)", napisala je Severina uz niz fotografija, a na posljednjoj objavljenoj može se jasno vidjeti papir zalijepljen na pozornici s natpisom: "Ovo mjesto se zove Spuhlja".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Seve zna gdje su joj kabeli, to je to", "Obožavam", "Sila si", "Smijeh", napisali su njezini obožavatelji uz pregršt smajlića koji plaču od smijeha.

Severina je ovih dana proslavila 51. rođendan u omiljenom društvu, a osim bliskih prijatelja i suradnika koje je okupila uz nju je bio i njezin sin, što je otkrila na svojem profilu na Instagramu. Severini je rođendan čestitala i velika holivudska zvijezda Sharon Stone, a njezinom videočestitkom također se pohvalila na popularnoj društvenoj mreži.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 2 +27 Lepa Brena - 1 Celebrity Slavonska svadba za pamćenje: Mladence su zabavljali Grašo i Lepa Brena, a stigle su i trbušne plesačice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene