"Pozdrav ljepotice..."

Pogledajte kako je velika holivudska zvijezda iznenadila Severinu za rođendan: "Još samo da mi se Gospa ukaže!"

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +19 Severina - 3 Galerija

Severina je na Instagramu objavila rođendansku video-čestitku koju joj je poslala Sharon Stone.

Pjevačica Severina 21. travnja napunila je 51 godinu, a rođendan joj je čestitala i jedna velika holivudska zvijezda.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Radi se o Sharon Stone, a Severina je njezinu video-čestitku objavila na svojem profilu na Instagramu.

"Pozdrav ljepotice, čula sam da ti je rođendan. Sretna sam što ti mogu čestitati rođendan i poželjeti najljepše želje, pogotovo zato što znam da radiš toliko dobrih stvari za puno ljudi, i jer je tvoj rad tako prekrasan, i jer si tako draga, i jer si prijateljica s mojom prijateljicom Ornelom. Nadam se da ćeš lijepo proslaviti rođendan i da ćemo se nekada sresti i uživo", poručila joj je Sharon u videu, a Severina nije mogla doći k sebi od uzbuđenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročit nešto o Sharon Stone... koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže... Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno", napisala je Severina pa se zahvalila i prijateljici koja joj je priuštila ovo iznenađenje.

"Jaka žena jakoj ženi! Zasluženo do boli", "Pa je li ovo sve?!", "Nevjerojatno! Sharon Stone ti je čestitala rođendan", neke su od brojnih reakcija Severininih oduševljenih fanova.

Severina je svoj rođendan obilježila i fotografijom na kojoj je potpuno gola, i to iz vremena dok je bila trudna. Priredila je i veliku proslavu za svoje najmilije, a snimke i fotografije objavila je u svojim pričama na Instagramu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik ponosno pokazala isklesano tijelo, a servirala je i bujne atribute zbog kojih je išla pod nož!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene