rođendansko odijelo

Severina objavila fotografiju iz trudničkih dana na kojoj je potpuno gola: "Kao od majke sam rođena!"

Severina Severina Tomislav Kristo/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina - 5 Severina - 5 Severina - 2 Severina Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 +19 Severina - 2 Galerija

Severina je obilježila svoj 51. rođendan fotografijom na kojoj je trudna i potpuno gola.

Pjevačica Severina Vučković napunila je 51 godinu, a rođendan je a svojem profilu na Instagramu obilježila fotografijom na kojoj je potpuno gola, i to iz vremena dok je bila trudna.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

"(Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to bezuvjetna ljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca", poručila je Seve uz fotku na kojoj je strateške dijelove pokrila rukama, a u fokusu je njezin poveći trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Predivna fotka, uopće se nisi promijenila u zadnjih 11 godina draga Seve", "Prediva ženo", "Bila i ostala najljepša", nizali su se komplimenti uz brojne rođendanske čestitke i lijepe želje.

Severina je u svojim prama na Instagramu podijelila i snimke sa svoje proslave rođendana na kojoj je okupila brojene bliske prijatelje i suradnike.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Internetom kruže navodni dokumenti Ronaldove Georgine koji su pomalo uznemirili javnost

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 +26 Fani Stipković - 4 Celebrity Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene