a sad izgleda bolje no ikad!

Severina slavi 51. rođendan! Pogledajte koliko se promijenila od početka karijere, izvukli smo fotografije iz arhive!

Severina Severina Danijel Soldo/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina +20 Severina Galerija

Severina je navršila 51 godinu, a mi smo se prisjetili njezinih imidža, koje je često mijenjala tijekom uspješne glazbene karijere.

Severina slavi 51. rođendan, no malo tko može povjerovati da ima toliko godina s obzirom na njezin mladoliki izgled, zbog kojeg često dobiva komplimente da izgleda poput djevojčice.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Severina danas njeguje ženstveni i seksepilni imidž, koji je tijekom uspješne glazbene karijere mijenjala više puta, pa je se mnogi sjećaju i s posve kratkom frizurom, ali i plavom bojom kose.

Pozornost je plijenila i svojim hrabrim modnim kombinacijama, a mi smo se prisjetili nekih njezinih izdanja, koje možete pogledati u našoj galeriji.

Svoj 51. rođendan Severina je proslavila u društvu svojih najboljih prijatelja i bliskih osoba, a u njezinim pričama na Instagramu može se vidjeti i malo atmosfere koju su podijelile njezine prijateljice. Severina je na rođendansku proslavu stigla u ružičastoj haljini koja je istaknula njezinu figuru, a puhala je i u veliku rođendansku tortu s njezinim fotografijama.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severinin 51. rođendan - 4 Severinin 51. rođendan - 3 Severinin 51. rođendan - 1 Severina i Davor Grgin - 4 +31 Severina i Davor Grgin - 5 Celebrity Severina u sigurnom naručju muškarca koji joj povodom posebnog dana poručuje samo jedno: ''Odavde do vječnosti...''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 5 Neda Parmać - 2 +14 Neda Parmać Celebrity Naša pjevačica progovorila o problemu s kojim se nosi od mladosti: "Već s 19 godina sam bila na tabletama, nije pomoglo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene