Opa!

Fani Stipković u čipkastom grudnjaku zagolicala maštu fanova, a u oči je upao detalj koji se spominje već mjesecima

Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 7 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +20 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković pozirala je za svoj Instagram u čipkastom grudnjaku koji je istaknuo njezin dekolte, a u oči upada i veliki dijamantni prsten.

Naša sportska novinarka Fani Stipković pozirala je za društvene mreže u čipkastom grudnjaku koji je istaknuo njezine grudi, a osim toga do izražaja je došao i još jedan detalj.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Na Instagramu je objavila selfi na kojem je micala ruku od svog lica, a pažnju je, osim dekoltea, krao i veliki dijamantni prsten na njezinoj ruci, za koji se pretpostavlja da je dar njezina zaručnika i bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre.  

''Dolce far niente'', pisalo je kratko u opisu nekoliko fotografija prostorija u kojima je željela zabilježiti zanimljive detalje poput stabla limuna i starog telefona.

Pratitelji su je u komentarima prozvali pravom barbikom te hvalili njezinu ljepotu.

''Nepromjenjivo najljepša…'', ''Uvijek si tako lijepa'', ''Moja dama'', pisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Fani je jednom prilikom i sama ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je za španjolski časopis Vanitatis.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severinin 51. rođendan - 4 Severinin 51. rođendan - 3 Severinin 51. rođendan - 1 Severina i Davor Grgin - 4 +31 Severina i Davor Grgin - 5 Celebrity Severina u sigurnom naručju muškarca koji joj povodom posebnog dana poručuje samo jedno: ''Odavde do vječnosti...''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 5 Neda Parmać - 2 +14 Neda Parmać Celebrity Naša pjevačica progovorila o problemu s kojim se nosi od mladosti: "Već s 19 godina sam bila na tabletama, nije pomoglo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene