U zanimljivu društvu

Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 7 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković Fani Stipković +20 Fani Stipković i Fernando Hierro Galerija

Fani Stipković objavila je na svojem profilu na Instagramu video u kojem se kupa u bazenu pored oceana i pokazala dekolte u badiću na jedno rame.

Naša novinarka s meksičkom adresom Fani Stipković podijelila je s pratiteljima na Instagramu dio raja u koji se preselila sa zaručnikom Fernandom Hierrom, pa svima oduzela dah.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

40-godišnja Fani objavila je video u kojem zavodljivo pliva u bazenu pokraj oceana, a u prvom se planu našao njezin bujni dekolte, koji je istaknula u plavom badiću na jedno rame.

"Usred džungle, osluškujući ocean", napisala je Fani uz video koji je objavila, a uz to je u pričama pokazala svojeg psića Chija, ali i oposume te ogromnog aligatora koji su se našli u njezinoj blizini.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Predivno", "Oh la la", "Uživaj, prelijepo izgleda", "Ljepotica si", "Lijepa Fani", pohvalili su je u komentarima.

Fani je s 55-godišnjim Fernandom u vezi dulje od dvije godine, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a navodno su se i zaručili. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo, pa svi s nestrpljenjem očekuju kad će dvojac izreći sudbonosno da.

Fani je jednom priliko i sama ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je za španjolski časopis Vanitatis.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +27 Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Celebrity Tonči Huljić otkrio veliku vijest o svojoj kćeri Hani i razveselio obožavatelje: "Prošle je godine bila na porodiljnom, ali..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +20 Blanka Vlašić - 2 Celebrity Suprug Blanke Vlašić objavio njezinu rijetku fotografiju sa sinom, bivša atletičarka uživa u majčinstvu daleko od očiju javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene